Søg efter rejse
Storbyrejser sommeren 2017

Storbyrejser sommeren 2017

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Tag på skøn storbyferie i løbet af sommeren – her er gode tilbud til blandt andet Barcelona, Nice, Rom og Paris. Stik af i et par dage, med spændende gastronomi, kultur, shopping og forlystelser på programmet. Tips: om sommeren står de store og oftest ret flotte businesshoteller forholdsvis tomme. Se, om der ikke gemmer sig et godt tilbud på hotel med 4 eller 5 stjerne når du har fundet de dage du vil rejse i?

Alle priser er pr. person og inkluderer fly tur/retur og 2  eller 3 nætter på hotel. Når du klikker på linket kan du naturligvis ændre rejselængde, afrejsedag og antal personer! Nogle af disse tilbud er med afrejse i en weekend, nogle ikke.

Tilbud storby Europa

Berlin     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Stockholm     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere
Prag     nætter     Se mere
Budapest     nætter     Se mere
Istanbul     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere
London     nætter     Se mere
Tallinn     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere
Madrid     nætter     Se mere
Dublin     nætter     Se mere
Krakow     nætter     Se mere
Milano     nætter     Se mere
Edinburgh     nætter     Se mere
Bruxelles     nætter     Se mere
Wien     nætter     Se mere
Nice     nætter     Se mere
Wroclaw     nætter     Se mere
Rom     nætter     Se mere
Belgrad     nætter     Se mere
Vilnius     nætter     Se mere
Napoli     nætter     Se mere
Valencia     nætter     Se mere

Tapas i Barcelona

Nogle tips til storbyrejsen

Hvis du har mulighed for det, se om du ikke kan rejse lidt “skævt”. De dyreste afgange er ofte fredag eftermiddag og søndag eftermiddag. Hvis du f.eks kan rejse torsdag eller mandag – og gerne midt på dagen – er billetpriserne lavere.

Hvis den by du skal til er en udpræget “forretnings-destination” som f.eks Bruxelles, Berlin eller London, er der ofte gode tilbud på de hoteller, hvor forretningsfolket bor. Dvs pæne hoteller med mange stjerner, som måske ikke ligger lige i den absolutte bymidte men med flotte faciliteter og lækker morgenmad. Ofte koster det ikke mange kroner at snuppe en taxa eller køre med bus eller metro. Luksus uden at betale ekstra for det!

Det er en god idé at have en ekstra taske med, så hvis I rejser to sammen, bestil bagage på flyet til jer begge to selv om den ene er tom på vejen ud. Og se til at have maksimal størrelse håndbagage med. Lad din bærbare pc blive hjemme, medbring måske kun en tablet hvis du skal arbejde lidt.

Gode shoppingsko er et must, og tøj som er nemt at bevæge sig i – shopping i en storby kan være hårdt arbejde.