Søg efter rejse
Strande ikke så langt fra Bangkok

Strande ikke så langt fra Bangkok

Bangkok er selve indgangen til Thailand, her møder du Asien med et kaotisk miks af travle markeder, smukke templer, hypermoderne højhuse, lækker mad og en hel del mere. Det er ret nemt at kombinere Bangkok med strandferie. Her er nogle tips!

Hua Hin ligger ca. 3 timer sydpå fra Bangkok, og store dele af Hua Hin er naturreservat. Her er grønt og flot natur, og strandene er brede og lange. Den thailandske kongefamilie holder sommerferie her.

Cha Am bliver ofte kaldt for Hua Hins “lillebror”, og denne lidt mindre fiskerlandsby har formået at bevare sin charme. Rolig og afslappet stemning. Bag alle strandhoteller finder du masser af gode restauranter og barer. De fleste har en laid-back attitude og er meget hyggelige.

Øst for Bangkok ligger Pattaya og Jomtien. De to feriebyer er næsten blevet til en destination, men Jomtien har stadig en hel del af sin oprindelige charme, og er valget for den som vil have en mere afslappet ferie. En kort tuk-tur tur væk ligger festbyen Pattaya, som er noget helt andet, på godt og ondt.

Hvis du vil ud til nogle af de flotte øer, så er Koh Samet og Koh Chang de mest kendte. De ligger et par timer væk fra Pattaya, og den nemmeste måde at komme hertil er med long-tail båd.

Priseksempler til badestrande ikke så langt fra Bangkok

Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Cha Am     nætter     Se mere
Cha Am     nætter     Se mere
Pattaya     nætter     Se mere
Pattaya     nætter     Se mere
Jomtien     nætter     Se mere
Jomtien     nætter     Se mere
Koh Samet     nætter     Se mere
Koh Chang     nætter     Se mere