Søg efter rejse
SunExpress til Izmir, Antalya og andre tyrkiske byer

SunExpress til Izmir, Antalya og andre tyrkiske byer

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Nu kan du flyve direkte fra København til skønne Izmir og Antalya med SunExpress, og ikke mindst til mange andre spændende destinationer i Tyrkiet. Der er afgang flere gange om ugen hele sommeren – og priserne er behagelige: fra kun 1.130,- tur/retur!

Lidt om Izmir og den vestlige Middelhavskyst

Izmir er en flot og moderne storby med en superhyggelig strandpromenade, spændende shopping, masser af kultur og oplevelser og ikke mindst spiser du godt! De fleste som rejser til Izmir lejer bil for at opleve flere ting langs kysten. Fantastiske Efesos er et must! Efesos er en gigantisk oldtidsby grundlagt i 600-tallet f.kr, og her fandtes f.eks et amfiteater med plads til 25.000 mennesker, et tempel med 127 søjler…en mægtig oplevelse. Feriebyerne Kusadasi og Cesme ligger ikke langt fra Izmir, og for dig der virkelig vil opleve et skønt sted, tag turen op til hyggelige Ayvalik.

Lidt om Antalya og den sydlige Middelhavskyst

Antalya er storbyen med den hyggelige havn, den berømte restaurant-gade Atatürk Caddesi, den gode shopping og så ligger den flotte Lara-strand lige i udkanten af byen. Mange som flyver til Antalya rejser videre vestpå til f.eks Kemer eller Tekirova, og endnu flere tager østpå til Side og Alanya. Side er en hyggelig by med få biler og en strand lige ved siden af et gammelt tempel fra romerriget, hvor Alanya er kystens feriehovedstad med alt, hvad hjertet kan begære af fest, shopping, restauranter og ikke mindst lækre strande!

SunExpress flyver også til mange andre byer i Tyrkiet som f.eks Konya, Adana, Ankara og Dalaman. SunExpress blev dannet i 1989 i et samarbejde mellem Turkish Airlines og Lufthansa, og har lidt over 8 millioner passagerer om året. Når du flyver med SunExpress, er ikke kun håndbagage men også en taske (20 kg, og hele 30 kg til Izmir) inkluderet i prisen!

Billeder til højre:

Izmir er en superhyggelig by med en fantastisk strandpromenade. Her er byens berømte klokketårn ved Konak-torvet. I Izmir kan du også gøre en god handel i bazaren, eller få en omgang massage og blive skrubbet helt ren hvis du går i hamam – de berømte tyrkiske badehuse.

Efesos er ikke noget du bare sådan lige løber igennem: regn med at bruge i hvert fald et par timer. Det er en mægtig oplevelse at forestille sig, hvor livet var her for 2000 år siden med butikker, badehuse, templer og folk fra hele den kendte verden.

Hele kysten nord og syd for Izmir har de skønneste feriebyer, strande og flotte naturoplevelser. Lej gerne en bil og tag ud på eventyr. I Kusadasi og Cesme finder du alle moderne faciliteter, men du kan også finde din helt egen strand.

 

Med SunExpress fra København