Søg efter rejse
Sunny Beach Rejseguide

Sunny Beach Rejseguide

Den lavvandede strand i Sunny Beach, siges at være den fineste strand langs med Sortehavskysten og blandt de bedste i Europa. Med kun lidt trafik, gode aktiviteter for børn med sandslotte og børnedisco er dette sted blandt favoritterne for familier.

Slanchev Bryag, som badestranden kaldes på bulgarisk, er det mest populære rejsemål i Bulgarien med over 130 hoteller. De ligger gemt inde mellem parker og træer, så det virker ikke som om der er så mange. Feriestedet Sunny Beach er ikke grundlagt i forlængelse af en allerede eksisterende by, men blev bygget i begyndelsen af 1950’erne og blev hurtigt Bulgariens foretrukne feriedestination. Der bor ca. 10.000 personer i området.

 

Rejs til Sunny Beach fra København

Sunny Beach     nætter     Se mere
Sunny Beach     nætter     Se mere

Rejs til Sunny Beach fra Billund

Sunny Beach     nætter     Se mere
Sunny Beach     nætter     Se mere

Mere om Sunny Beach

EN DESTINATION FOR BÅDE FESTGLADE OG BØRNEFAMILIER

Rejsen til Sunny Beach gøres nemmest ved at booke en pakkerejse gennem et rejsebureau. Der går også rutefly hertil, men så må du mellemlande. Lufthavnen ligger i Burgas, ca. 45 minutters biltur fra Sunny Beach.

Stedet er også en favorit for de festglade feriegæster og i højsæsonen er der fuld tryk på festen. Ønsker du en mere rolig ferie er der et stort udbud af hyggelige caféer, restauranter og barer.

OPLEV DET AUTENTISKE BULGARIEN
Rejser du til Sunny Beach er det rigtig fint at tage en tur langs med kysten eller en tur ind i landet for at få en bedre forståelse af det “rigtige” Bulgarien. Tag fx. en tur til den lille by Nessebar, der ligger på en halvø 3 km væk.

Her finder du hyggelige brostensbelagte gader, gamle kirker og fantastiske ruiner. Byen er på UNESCO’s verdensarvsliste og er blevet en meget stor turistattraktion.

SHOPPING

Vil du shoppe på din ferie er der også rig mulighed for dette. Her sælges håndlavede broderier, keramik, træ- og metalhåndværk, måtter og tasker.

STRANDEN

Stranden i Sunny Beach er blandt de smukkeste i Europa. Den er 6 km lang og 120 meter bred. Den er ren og lavvandet og meget velegnet til børn. Her kan du prøve en masse forskellige vandsportsaktiviteter for både store og små, børn og voksne.