Søg efter rejse
Supertilbud på familieferie fra Detur

Supertilbud på familieferie fra Detur

Sommerferie – Plads til både store og små

Deturs udvalgte familiehoteller er særligt velegnet for familier med børn – små som store. Vandrutsjebane og andre sjove muligheder for leg og aktiviteter findes på hotellets område. Her finder du også familieværelser med plads til både far, mor og børn. De fleste af disse familiehoteller er med All Inclusive, så de yngste selv kan hente små snacks og godbidder – uden at far eller mor skal med for at betale.

Alle tilbud kan bestilles med afrejse fra København, men du kan også rejse fra Billund til Kreta, Tyrkiet og Egypten.

Fra Aalborg er der tilbud til Tyrkiet. Der er afgang flere gange om ugen!

Læs mere om nogle af hotellerne forneden. Og husk du kan forlænge din rejse – hvis en uge ikke er nok ?

Eksempel på tilbud til Alanya, Side, Bodrum, Kreta og Hurghada

Alanya     nætter     Se mere
Side     nætter     Se mere
Bodrum     nætter     Se mere
Kreta     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere

Her er nogle af vores favorithoteller på destinationerne

Club Turtas, Alanya: Flot hotel med All Inclusive i grønt område

Med en stor grøn have, et rart personale og rummelige forhold er Club Turtas et populært hotel. Det ligger i et voksende område, der hedder Konakli – ca. 13 km. fra Alanya. Hotellets område er rent og indbydende, og de frodige grønne omgivelser indbyder til afslapning og for børnene at spille forskellige slags spil og bold. Udover det finder du også hængekøjer rundt omkring på hotellets grønne område.

Dream World Aqua, Side: Kæmpe resort med gigantisk vandland

Dette dejlige 1. klasses resort slog dørene op i juni 2015, og er det perfekte valg for alle, der planlægger at skulle tilbringe meget tid på hotellet. Her er mange faciliteter for både store og små, og ingen kommer til at kede sig her. Ud over flere pools, heraf flere med vandrutsjebaner, er her også et spa-center med hamam, sauna og massage (mod betaling), fitnessrum, tennisbane, basketball og bordtennis. Til de mindste er der både legeplads og miniclub (ikke dansktalende). Dream World Aqua har også sin egen private strand med strandbar, gratis solstole og parasoller, beachvolleybane og vandsportsaktiviteter

Wow Bodrum Resort, Bodrum: Høj standard og privat strand med All Inclusive

WOW Bodrum Resort er et stort og indbydende resort i udkanten af ​​Gümbet med havudsigt. Komplekset består af en hovedbygning, et stort antal huse og små bygninger, der er bygget på terrasser efter bjergsiden. Hotellet har en 200 m lang privat strand med liggestole og to moler og to pool områder, en lidt større ved hovedbygningen og en mindre, med to vandrutsjebaner, på stranden. Der er også en indendørs pool. Området har et stort antal barer, en café og en buffetrestaurant, fire a la carte restauranter. Der er masser af aktiviteter og faciliteter, såsom en stor og flot spa, fitness center, aerobic, billard, bordtennis, fire tennisbaner, minibasketball, beachvolley, fodbold, jogging stier, vandsport, legeplads, børne-og ungdomsklub.

Louis Princess, Kreta: All Inclusive-hotel med vandrutsjebaner og piratskib.

Louis Creta Princess ligger fredeligt i Maleme ikke langt fra Gerani, lige ved havet. De tre hotelbygninger er omgivet af en stor grøn have, der løber hele vejen ned til stranden. Der er masser af plads til at løbe rundt og lege. Hotellet har to poolområder – ét med flere vandrutsjebaner. Lige på den smukke stenstrand er der en stor legeplads i form af et sørøverskib. Hotellet har også faciliteter som barer, natklub, buffetrestaurant, pool, bordtennis, minigolf, to tennisbaner, basketball og en børneklub (ikke-dansktalende personale, 4-12 år). Hotellet har også et underholdningsteam, der organiserer aktiviteter og underholdning dagligt.

Grand Plaza Resort: Afslappet atmosfære med All Inclusive – Hurghada

Grand Plaza Resort Hotel har en god beliggenhed i udkanten af den nyere del af Hurghada og i gåafstand fra søsterhoteller Grand Plaza Hotel. Her finder du en dejlig swimming pool med vandrutsjebane og afskærmet børnepool. En anden, mindre pool opvarmes om vinteren (december-marts, afhængig af vejret). Her er desuden et helsecenter med sauna og spa, der tilbyder forskellige behandlinger og massager, og et fuldt udstyret fitness center. Der udover er der mulighed for pétanque, bordtennis, tennis, beach volley mm. uden beregning. I hovedrestauranten serveres buffet med både vestlig og lokal inspiration, og her er desuden en mindre udendørs grillrestaurant samt både poolbar og lobbybar. Søsterhotellet Grand Plaza Hotel ligger 200 m væk, og her er du velkommen til at bruge både faciliteter (nogle mod betaling) og den skønne sandstrand, hvor All Inclusive også gælder.