Søg efter rejse
The Walk - er du klar til et lille eventyr i Irland?

The Walk - er du klar til et lille eventyr i Irland?

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Opdatering 11/10: Vi siger tak for alle fine svar, og juryen er i fuld sving med at finde det par, vi sender på eventyr til Irland. Hold øje med denne side og afbudsrejser.dk på facebook!

Mvh The Walk-juryen

Dette er ikke så meget en konkurrence som en invitation til at ansøge om at blive det par, som afbudsrejser.dk og Tourism Ireland sender på et lille eventyr i oktober eller i november – det endelige tidspunkt finder vi ud af sammen med dig når vi har fundet det par som skal af sted.

Hvis det er dig vi vælger (juryen består af to personer fra henholdsvis afbudsrejser.dk og Tourism Ireland) sender vi dig med fly fra Kastrup til Dublin, hvor I overnatter den 1. nat. Men så starter eventyret næste dags morgen. Her får I tilsendt en e-mail med den by og det hotel I skal overnatte samme aften – spørgsmålet er bare, hvordan I skal komme dertil? Med tog? Bus? Måske er det sjovest at bare gå et stykke af vejen?

Eventyret varer i 4 dage, det vil sige med tre nætter i området ved om omkring Dublin, og undervejs vil I opleve nogle fantastiske landskaber og små eventyr. I vil få tips til hvad man kan opleve undervejs, og I skal også hver aften rapportere hjem til os hvad I har oplevet i løbet af dagen – sammen med så mange gode billeder som muligt.

Vi stiller nogle krav til jer. I skal være i så fysisk god form, at I uden problemer kan gå et par kilometer (eller måske lidt flere kilometer end et par) hver dag. I skal kunne tage fornuftige billeder (så enten et godt kamera eller en virkelig god mobilkamera er et krav) og I skal være klar til at rapportere hjem til os hver aften i tekst og billeder.

Hvis det er jer vi vælger, står vi for flyrejsen ud og hjem igen, de tre overnatninger undervejs og tips til hvad man kan opleve undervejs. Hvis I en dag vælger at tage lokalbussen, er det for egen regning. Alle jeres måltider er også for egen regning – dog er morgenmad inkluderet. I vil ikke kende ruten før I tager af sted, men vi kan sige så meget, at jeres rejse vil være i det smukke område som Dublin ligger i. Men hvor langt I skal hver dag – det er en hemmelighed frem til nu.

Sæt X ved et af svaralternativerne (du kan ikke svare forkert), og skriv lidt (ikke langt!) om hvem I er og fortæl os hvorfor vi skal sende netop jer ud på eventyr!

Send din ansøgning senest den 10/10 – vi glæder os til at høre fra jer!