Søg efter rejse
Til Gran Canaria med detur

Til Gran Canaria med detur

Hvis du allerede ved at du skal på ferie til vinter – hvorfor så ikke snuppe den til en virkelig god pris?

Når du bestiller før alle andre kan du ikke bare vælge lige præcis hvilket hotel du skal bo på – du kan også vælge lige præcis hvornår ferien skal være: husk at afgange ved jul og nytår hurtigt bliver booket op! Vinterferien i uge 7 er også populær…

Hvorfor holde ferie på Gran Canaria?

Garanti for sol og varme, sol hele vinteren, det laveste antal regnvejrsdage i Europa, fantastiske strande og en overkommelig flyvetid på lidt over 5 timer. Man spiser også godt på Gran Canaria, der er masser af udflugtsmuligheder og øen er så stor, at man ikke løber tør for ting at opdage og kigge på. Mange tager på shopping og køber tøj, sko og spændende spanske madvarer med hjem.

Alle tilbud til Gran Canaria er med afrejse fra København.
Læs mere om nogle af hotellerne forneden. Og husk du kan forlænge din rejse – hvis en uge ikke er nok!

Klik dig videre for at se flere tilbud i den periode du vil rejse.

Eksempel på tilbud til Gran Canaria – rejs hele vinteren

Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere

Nogle af vores favorithoteller på Gran Canaria

Rey Carlos Hotel: Flot hotel centralt i Playa del Inglés – Halvpension

Hotel Rey Carlos ligger i Playa del Inglés, ca 800 m fra stranden og 100 m fra indkøbscentret Cita. Her finder man et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Dette hotel egner sig godt for børnefamilier og par. Der er pool (og der er mulighed for at leje bådehåndklæder) to barer inklusive en poolbar og restaurant. Hotellet arrangerer underholdning op til 4 gange om ugen. Hotellet er kendt for sin specielle arkitektur og farvevalg i lejlighederne og på fællesområderne.

Catalina Park: Lejlighedshotel i Las Palmas – Ingen pension

Catalina Park er et enkelt lejlighedshotel med en central beliggenhed i Las Palmas – lige ved den berømte strand, Las Canteras. Hotellet har en solterrasse med solsenge, som kan benyttes af hotellets gæster. Der er et stort udvalg af shoppingmuligheder, restauranter og barer i Las Palmas centrum. Hotellet egner sig perfekt for dem, som ønsker byliv kombineret med sol og strand.

Turbo Club Hotel: Pæne lejligheder i roligt område, Maspalomas – All Inclusive

Hotellet ligger ca. 3 km fra stranden og det populære område i Maspalomas. Hotellet egner sig for alle, der alene ønsker en afslappende ferie. Hotellet har en miniclub (ikke skandinavisk personale), en legeplads med et par rutsjebaner, en minigolf-bane og ligeledes et mindre supermarked på hotellets område.

Las Faluas: Enkel standard men fin beliggehed i Playa del Inglés – Ingen pension

Las Faluas har en central beliggenhed i nærheden af det lokale centrum og stranden. Hotellet er velkendt i området og har en enkel standard. I hotellets restaurant og bar serveres der frokostbuffet mod betaling, og om aftenen er det en a la carte-restaurant.


IFA Buenaventura: Fint hotel i Playa del Inglés – All Inclusive

Hotellet har flere faciliteter på området som minimarked, frisør, fitness, billiard, bordtennis, tennisbaner, basketball-baner (benyttes også til volleyball og fodbold). Hotellet er nemt at komme rundt på, og er derfor velegnet for handicappede. Hotellets pools er opvarmet i perioden november-april.


Blue Bay Beach Club Lejl.- 4* – San Agustín – Halvpension

I udkanten af ​​San Agustín i det rolige område Bahia Feliz ligger dejlige Blue Bay Beach Club smukt ved en laguneformet strand med en storslået udsigt over havet. Her er et dejligt poolområde med separat børnepool. Hotellet har også en sauna, jacuzzi, motionsrum, billard, bordtennis, legeplads, minimarked, bar, restaurant og underholdning et par dage om ugen