Søg efter rejse
Til Hurghada og Rødehavet med Atlantis Rejser

Til Hurghada og Rødehavet med Atlantis Rejser

Bo lækkert – luksusferie til gode priser i solen

Ved Rødehavet er der næsten altid sol og sommer. Selv i januar kan der være 25 grader, og det er muligt at snorkle og dykke året rundt. Om sommeren kan det blive meget varmt med temperaturer op til 45 grader, så de mest populære tidspunkter for at rejse til Rødehavet er fra september til december og fra februar til juni. I Egypten får du meget hotel for pengene – her har vi udvalgt nogle af de bedste hoteller i Hurghada og El Gouna – luksusferie! Forneden får du også nogle generelle tips om hvordan det er at være turist i Egypten.

De forskellige destinationer ved Rødehavet

Hurghada ligger på det egyptiske “fastland” øst for Luxor. Hurghada har været præget af masseturisme men standarden er på vej op igen. En populær udflugt fra Hurghada er til den paradisiske ø Mahmya. Fra Hurghada er det nemt at tage på udflugt til Luxor og Cairo.

El Gouna er en arkitekttegnet by en lille halv time nord for Hurghada. Små, hyggelige huse i pastelfarver, høj kvalitet på restauranter og hoteller, flotte golfbaner og et helt andet publikum i sammenligning med Hurghada.

Hvor skal man så bo?

Generelt holder de lidt pænere hoteller høj klasse, men her er nogle du kan kigge lidt nærmere på. Alle eksempler kommer fra Atlantis Rejser.

Mövenpick Soma Bay, Hurghada

Hotellet er opført lige ned til vandet, og du kan vælge at trække stikket helt ud langs hotellets 350 meter private strand eller en af hotellets tre pools, hvoraf særligt den kæmpestore pool, der er anlagt lige foran hotellet, er imponerende.

Mövenpick, El Gouna

Mövenpick Resort er et dejligt og familievenligt førsteklasses resorthotel med den bedste beliggenhed i El Gouna. Tennis, kitesurfing og meget andet – kæmpe resort! Fine restauranter, hyggelige caféer og lækker strand.

Sunrise Garden, Hurghada

Sunrise Garden Beach Resort er et særdeles godt familiehotel, det tilbyder aktiviteter for alle aldre og rig mulighed for afslapning i atmosfærefyldte omgivelser. Hotellet har i januar 2016 åbnet sit helt nye vandland med 11 fede vandrutsjebaner.

Sheraton Soma Bay, Hurghada

Hvis du søger en luksusoplevelse, hvor aktiviteter, velvære og smukke omgivelser er i centrum, så er Sheraton Soma Bay Resort stedet for dig. Fra hotellets egen strand kan du opleve det rige marineliv på nærmeste hold og svømme ud med snorkelmasken på til flere smukke, uberørte koralrev.

Steigenberger Al Dau, Hurghada

Luksuriøst hotel med privat strand og marina. Nyd ferien på et af Hurghadas mest luksuriøse hoteller med en fantastisk beliggenhed direkte på stranden, hvor der er adgang til hotellets private marina ud til Rødehavet. Luksusferie.

Steigenberger Aqua Magic, Hurghada

Luksuriøst familiehotel med stort vandland, All Inclusive døgnet rundt og børnevenlig strand tæt på shopping. Steigenberger Aqua Magic er et drømmehotel for hele familien.

Alle tilbud er for 1 uge, men de fleste kan forlænges til 2 uger. Klik dig videre for at se mere.

For at se alle 4- og 5-stjernede hoteller med Atlantis Rejser, klik her. 

Til Egypten fra Kastrup

Mövenpick Soma Bay, Hurghada     nætter     Se mere
Mövenpick Resort     nætter     Se mere
Sunrise Garden Beach Resort     nætter     Se mere
Sheraton Soma Bay     nætter     Se mere
Steigenberger Al Dau     nætter     Se mere
Steigenberger Aqua Magic     nætter     Se mere

Til Egypten fra Billund

Mövenpick Soma Bay, Hurghada     nætter     Se mere
Mövenpick Resort     nætter     Se mere
Sunrise Garden Beach Resort     nætter     Se mere
Sheraton Soma Bay     nætter     Se mere
Steigenberger Al Dau     nætter     Se mere
Steigenberger Aqua Magic     nætter     Se mere

Nogle ting der er gode at vide om Egypten

Vejret er godt hele året – det regner meget sjældent i Egypten. Om sommeren kan det blive virkelig varmt, men da det er et tør klima er det ofte til at holde ud alligevel.

Maden er en blanding af gode egyptiske og internationale retter. Her kan du få alt (foruden svinekød) med lækre kyllingeretter, oksekød, friske grøntsager og fantastisk frugt. Egyptens nationaldrik er the. Egyptisk øl smager godt, og man er også begyndt at lave en nogenlunde fornuftig vin.

Foruden snorkling og dykning kan man dyrke alle slags vandsporter, tennis, løb, paragliding, man kan flyve ballong og alt muligt andet. Den eneste sport, hvor Egypten ikke helt fungerer er for landevejscykling – vejene er ofte for dårlige og trafikken for intens.

Vandet skal ikke drikkes fra hanen, men vand på flaske er billigt. Egypten har været kendt for mange tilfælde af maveonde hos turister, men standarden er nu generelt høj og hygiejnen god.

Pyramiderne ved Giza og Tutankhamon på Det Egyptiske Museum kan man se hvis man tager turen op til myretuen Cairo, en by med 20 millioner mennesker.

Luxor kan også besøges. Her kan du se bl.a Karnaktemplet og Kongernes Dal. Ganske fantastisk – og så kan man desuden snuppe en tur på Nilen, da Luxor ligger ved denne mægtige flod.

Shopping er mest souvenirer, billigt tøj og måske en vandpibe. Men der findes også kvalitetstøj i Egypten fra lokale producenter, og mange køber ting til hjemmet med hjem: lamper, flotte borde, tæpper og anden indretning.

Der findes tykke bøger om alt hvad man opleve i Egypten. Vi anbefaler at du kigger i en af dem før du rejser – eller på nettet.