Søg efter rejse
Til Side med Detur

Til Side med Detur

Side er en meget gammel by, og der har været mennesker i området i mange tusinde år. Selv nu er det nemt at få øje på det gamle græske tempel nede ved kysten – og det flotte amfiteater fra 200-tallet, hvor der var plads til 20.000 jublende tilskuere! Men Side er ikke bare historie. Byen er behageligt fri for alt for meget trafik, og stemningen bliver derfor mere afslappet og rolig end i andre tyrkiske feriebyer. Der er masser af små hyggelige restauranter og barer,  men Side er ikke en gå-i-byen by. Der er strande midt i byen, og ikke mindst både vest og øst for bymidten.

Lige nu er der supertilbud til fire udvalgte hoteller hvor du ikke bare får flyrejsen og opholdet til en flot pris – der er også All Inclusive på hotellet! Klik dig videre til det hotel du helst vil bo på, så ser du hvornår der er afgang fra den by du vil flyve fra- der er afgange både fra København og Billund.

P.S: Du kan se på kortet hvor de forskellige hoteller ligger i Side, og læse lidt mere om de forskellige hoteller.

Og husk du også kan forlænge din rejse – hvis en uge ikke er nok ?

Udvalgte hoteller i Side med All Inclusive inkluderet i prisen – afrejse i efteråret

Side Miami     nætter     Se mere
Dream World Aqua     nætter     Se mere
Side Bella Luna     nætter     Se mere
Diamond Premium     nætter     Se mere

Fire udvalgte hoteller til en virkelig god pris

Side Miami Beach – Centralt og hyggeligt

Side Miami & Aura Beach Hotel er et hyggeligt hotel med en god central beliggenhed, der tilbyder All Inclusive til sine gæster. Ved poolområdet er der tre pools, en fælles, en børnepool og jacuzzi (boblebad virker på bestemte tidspunkter) og en hyggelig bar. Hotellet har også en hamam (mod betaling). Tyrkisk aften holdes en gang om ugen. Blot 70 meter fra hotellet finder du den storslåede strandpromenade, hvor du nemt kan gå ind til centrum af Side. Hotellet råder også over en del af hovedstranden med gratis liggestole og parasoller for hotellets gæster. Her er mad/drikkevarer mod tillæg.

Dream World Aqua – Nyt 1. klasses resort med egen aquapark

Dette dejlige 1. klasses resort slog dørene op i juni 2015, og er det perfekte valg for alle, der planlægger at skulle tilbringe meget tid på hotellet. Her er mange faciliteter for både store og små, og ingen kommer til at kede sig her. Ud over flere pools, heraf flere med vandrutsjebaner, er her også et spa-center med hamam, sauna og massage (mod betaling), fitnessrum, tennisbane, basketball og bordtennis. Til de mindste er der både legeplads og miniclub (ikke dansktalende). Dream World Aqua har også sin egen private strand med strandbar, gratis solstole og parasoller, beachvolleybane og vandsportsaktiviteter (mod betaling). I højsæsonen er der gratis shuttleservice til stranden, som ligger 700 m fra hotellet. Måltiderne indtages i buffetrestauranten, og én gang i løbet af opholdet kan man vælge at spise gratis på én af hotellets fire a la carte-restauranter (husk at reservere bord).

Side Bella Luna – Lille hotel med afslappende atmosfære

Et enkelt og hyggeligt hotel beliggende i Kumkoy-området lidt udenfor Side. Det er nemt at tage til Side med bus eller taxa. Hotellet har minimarked, frisør, poolområde med vandrutsjebaner (for børn over 120 cm), bar, a italiensk la carte restaurant (kan benyttes en gang pr. ophold), SPA-center, sauna, hamam, fitness, tennis og forskellige vandaktiviteter (enkelte mod betaling). Trådløst internet i lobbyen (mod betaling). Tyrkisk aften arrangeres en gang om ugen i højsæsonen. Live-musik 3 gange om ugen i højsæsonen.

Diamond Premium & Spa – Nyt resort ved Manavgat-floden

Velkommen til ferieparadiset i Side. Forkæl dig selv med en førsteklasses ferie på dette nybyggede resort. Diamond Premimum & Spa er perfekt til dig, der ønsker at bo komfortabelt med masser af faciliteter på resortet. Midt i den solrige have ligger den store swimming pool, der ligesom Manavgat-floden slynger sig omkring hotellet. Derudover er der også en stor børnepool samt en mindre med fire vandrutsjebaner. Diamond Premimum & Spa har også spa, sauna, fitness-center, indendørs swimming pool, billard, bordtennis, legeplads og legerum. Den private strand ligger omkring 250 meter væk. Her serveres forfriskninger, og liggestolene er til fri afbenyttelse. På stranden er der desuden mulighed for beachvolley og forskellige former for vandsport (nogle mod tillæg). På resortet finder du flere barer, en buffetrestaurant, to a la carte-restauranter, en patisseri og en natklub. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter, træningshold og daglig underholdning for alle aldre. Hotellet ligger omkring 7 km øst for Side. Busser til Side centrum