Søg efter rejse
Tilbud på rejser til Mauritius

Tilbud på rejser til Mauritius

Mauritius er en tropisk ø i det Indiske Ocean, øst for Madagaskar. Her bader du ved fantastiske strande, du kan bo på de fineste hoteller og det hele ligger indrammet af flot, frodig natur.

De fleste rejser til Mauritius i perioden fra oktober til marts. Øen ligger syd for Ækvator. Du kan også rejse til Mauritius andre tider på året, her vil der være færre turister og lavere priser.

De fleste af de hoteller du kan bo på ligger i frodige og rolige områder, som giver netop den afslappelse og følelse af tidløs luksus, som  mange gerne vil opleve her. Hotellerne holder virkelig høj standard, og ofte er et eller flere måltider inkluderet i prisen.

Hvis du vil gå i byen, shoppe eller spise på restaurant sker alt dette i hovedstaden Grand Baie. I Grand Baie finder du desuden en dejlig strand og en fin strandpromenade. For dig som vil opleve Mauritius på et lidt lavere budget, er det her du finder lejlighedshoteller til fornuftige priser. I mange af disse lejligheder kan du selv gå ud og handle ind af friske, lokale råvarer, for at selv lave et eksotisk aftenmåltid.

Alle strande på Mauritius er offentlige. Det betyder, at du frit kan vælge og udforske lige præcis hvilken strand du har lyst til.  Mange hoteller tilbyder særlige pakker for bryllupsrejsende, enten hvis I lige er blevet gift eller skal blive gift på Mauritius.

Her ser du nogle eksempler på rejser til Mauritius. Men du kan naturligvis også rejse 10, 12, 17 eller 25 dage hvis du har lyst til det. Klik dig videre og lav en søgning på den periode du vil rejse i – der er afgang næsten hver dag fra Kastrup.

Priseksempler til Mauritius

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Hvad skal man opdage og lave på Mauritius?

Der er mange ting! Du skal ikke rejse hertil for hektisk shopping eller masser af seværdigheder. Nej Mauritius skal nydes med ro i sjælen og en dag ad gangen. Men her er nogle ting vi anbefaler:

Snorkling, dykning og alle former af vandsport er fanastisk at bruge tid på her. Gode vindforhold gør livet både under på vandet til en fornøjelse. Opdag øen ved at leje bil. Kig nærmere på naturen, vulkaner, det mærkelige naturfænomen “Seven coloured Earths” og meget mere. Drik den lokale rom. Der findes også et lokalt destilleri ved Chamarel. Spis godt. Maden er en blanding af retter og smage fra Afrika, Asien og Indien med en sjat Frankrig. Køb den lokale chilipasta med hjem. Lej en cykel og tag ud på eventyr. Find jeres helt egen private strand, hold pause fra resten af verden og bare nyd.