Søg efter rejse
Tilbud til Emiraterne og Dubai

Tilbud til Emiraterne og Dubai

Emiraterne og Dubai er et spændende rejsemål. Det ligger ikke så langt væk, men her møder du en lidt anden verden.  Det vi kalder for Emiraterne er syv forskellige emirater: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Ras al Khaimah, Ajman, Fujairah og Umm-al Quwain. De fleste kender Dubai, og nogle har læst om hovedstaden Abu Dhabi og Ras al Khaimah. De andre emirater er forholdsvis ukendte, og her er heller ikke så meget turisme, dog lidt i Sharjah og Ajman

Dubai er turistmagneten med verdens måske mest eksklusive shopping, de store vandland, verdens højeste bygning, de fine strande ved Jumeirah Beach og alt andet Dubai kan byde på. Her er virkelig mange flotte hoteller, og du kan bo virkelig godt til gode priser. Her er varmt hele vinteren, selv i januar ligger temperaturen over de 20 grader og solen skinner oftest fra en skyfri himmel. Du vælger Dubai, hvis du vil opleve en verdensmetropol hvor det hele findes -og i vilde versioner.

Sharjah er et lille emirat blot 40 minutter nord for Dubai. Her er superflotte hoteller og fine strande, og shopping er der også. Meget familievenligt, men læg mærke til, at alkohol er forbudt i Sharjah. Hvis man vil have en øl, må man tage til Dubai.

Ras al Khaimah ligger endnu et lille stykke nordpå. Her er mange skønne hoteller, lækre strande, en del natteliv og så er du tættere på den store, vilde ørken som breder sig ud. Mange tager ud på ørkensafari fra Ras al Khaimah, og hvorfor ikke tage med op til “toppen” af Emiraterne? Her er fantastiske muligheder for snorkling og dykning.

Ajman er Dubais næsten ukendte lillesøster. Her sker ikke meget, tempoet er roligt men strandene er fantastiske. Her er god shopping og en del natteliv. Man har stolte traditioner for hesteavl i Ajman.

Abu Dhabi er den hypermoderne storby med alt, hvad hjertet kan begære af forlystelser og shopping. Men her er også en fin 8 km lang strand, og hotellerne er i über-luksusklassen.

Se gode tilbud til Emiraterne her – klik dig videre for at ændre afrejsedato, rejselængde og antal rejsende.

Her får du gode tilbud til Emiraterne!

Dubai     nætter     Se mere
Abu Dhabi     nætter     Se mere
Sharjah     nætter     Se mere
Sharjah     nætter     Se mere
Ras al Khaimah     nætter     Se mere
Ajman     nætter     Se mere