Søg efter rejse
Tilbud til Malta og Mellieha Holiday Centre

Tilbud til Malta og Mellieha Holiday Centre

Malta er en unik ø i Middelhavet! Her får du byer fra middelalderen, korsfarerborge, fine strande, hyggelige restauranter og virkelig god shopping.

Der er mange gode steder at bo, men Mellieha Holiday Centre er noget af det bedste! Du bor f.eks i dit eget store feriehus (70 m2) med egen lille gårdhave og tagterrasse. Der er plads til op til 6 personer i huset, og naturligvis er der køkken, badeværelse, wifi og generelt fin standard. På anlægget er der stor pool, spa, fitness og soppebassin til de mindste. Tennisbane er der også, og til stranden ikke mere end 300 meter.

Hvis du ikke vil spise på hotellet men handle ind selv, er der ikke langt til indkøb. Kort sagt: alle faciliteter med den skønneste udsigt!

Alle tilbud du ser her er for 1 uge eller 2 uger med fly og dit eget feriehus. Søg gerne på de datoer som passer dig bedst.

Til Malta fra København

Mellieha Holiday Centre     nætter     Se mere
Mellieha Holiday Centre     nætter     Se mere

Til Malta fra Billund

Mellieha Holiday Centre     nætter     Se mere
Mellieha Holiday Centre     nætter     Se mere

Lækker strand på Malta

Lidt mere om Malta

EU og Euro: Malta er en del af EU siden 2004 og man bruger euro som valuta.

Sprog: Malta har to officielle sprog: maltesisk og engelsk. Maltestisk er svært at lære: en blanding af arabisk, italiensk, fransk og engelsk. Man de fleste taler perfekt engelsk, og mange også fransk eller italiensk. Det sjove sprog hænger sammen med Maltas historie: øen har været en del både Frankrig, Spanien, Italien og England, og nærheden til Nordafrika gav de mange arabiske ord.

Vejret: Tørt, varmt og masser af sol. Middeltemperatur på 23 grader om dagen og 16 om natten – målt over hele året! I januar ned til 15-18 om dagen, og i juli og august kan det blive et pænt stykke over de 30 grader.

Spise på Malta: Middelhavsmad med influencer fra alle de lande som har været forbi – så har finder du lidt af det hele. Men man spiser godt og ganske billigt på Malta generelt, specielt fiks og skaldyr. Nogle specielle retter du kan teste på Malta: kaningryde (!) og Kapunata, en slags varm grøntsagsret som minder en del af fransk ratatouille. Der produceres god vin på Malta.

Snorkling och dykning yderst populært på Malta. Vandet er superfint og der er masser at kigge på under vandet. For de eventyrlige er der mange gamle skibe på bunden at udforske.

Andre aktiviteter er windsurfing, velholdte vandrestier, masser af muligheder for at cykle skønne ture, man kan spille golf på f.eks  Royal Malta Golf Club, en flot gammel golfklub.

Vandet kan drikkes fra hanen men smager ikke godt. Køb vand på flaske.

Shopping er billigt på Malta og de fleste ting koster mindre end i Danmark, også de store kendte kæder. I Sliema ligger Maltas største shoppingcenter, The Point. Hvis du vil have noget fra Malta med hjem som faktisk er lavet på Malta, gå på jagt efter læder, guld, keramik – og køb gerne et par flasker vin med hjem. På den mindre ø Gozo laver man f.eks en ganske spændende slags portvin.

Spøjs attraktion – Popeye Village

Ikke langt fra Mellieha ligger Popeye Village, en by som blev bygget som kulisse til filmen “Skipper Skræk” fra 1980. Filmen blev ikke den helt store fremgang, men byen er der endnu.