Søg efter rejse
Tilbud til Sivota

Tilbud til Sivota

Sivota er en flot ferieby på det græske fastland, ikke langt fra Parga og lige indenfor Korfu – det vil sige vi er på vestkysten. Her finder du en charmerende stemning, den flotteste natur og fantastiske strande.  Naturligvis er her en hyggelig marina med restauranter og caféer. Det som gør Sivota til noget helt særligt at kvaliteten og atmosfæren, vi er ret langt fra masseturisme og tilbud på ouzoshots til dem der vil feste hele natten. De fleste vælger Sivota fordi de vil slappe af i flotte omgivelser – og hotellerne holder også høj standard.

Kysten og skærgården byder på det flotteste badevand, og nogle kalder området for “Grækenlands Caribien”. Tag en bådtur ud til en lille ø, spis frokost, tag sol på en klippe helt for dig selv, bad i det kristalklare vand og mærk den fine sand mellem tæerne. Luften er fyldt af duften af pinjeskov, der vokser oliventræer og appelsintræer.

Man spiser godt her i Sivota, skal lige nævnes. Mange af restauranterne laver det hele ud fra lokale råvarer og sætter en ære i, at det skal smage godt! Sivota er ikke den billigste del af Grækenland at holde ferie i, men måske en af de mest dejlige.

Sivota     nætter     Se mere
Sivota     nætter     Se mere
Sivota     nætter     Se mere

Strande tæt på Sivota by

Vi anbefaler at leje bil hvis du vil tage ud på eventyr for at opdage de flotte strande og alt andet i nærheden – Parga by er et oplagt udflugtsmål, og undervejs er der flere små hyggelige strande.  Ca 10 minutter fra Sivota finder du den ret primitive Bella Vraka-strand. Husk badesko. 2 kilometer fra Sivota centrum ligger Zeri-stranden, som har flere faciliteter: pool med poolbar og nogle vandrutschebaner.

Den største strand i området hedder Drafi, her er der muligheder for vandsport.  En af de skønneste strande hedder Karvouno, men her er det nemmest at komme til ved hjælp af båd.