Søg efter rejse
Tre ø-paradis for hele familien

Tre ø-paradis for hele familien

Her er tre perfekte øer for hele familien. Med solsikre dage, lange strande og turkisblåt hav er de som skabt for dejlige feriedage.  

Intet over, intet bedre! I Middelhavet regerer Mallorca som dronningen over alle ferie-øer, og det har hun gjort i mange år.

– Dette er det klassiske rejsemål for nordiske børnefamilier, og i år vil der sættes nye rekorder i antal af besøgende fra hele Europa. Her betaler det sig, med andre ord, at være tidligt ude med bookingen, siger Fredrik Kinnunen, content manager i afbudsrejser.dk.

Og det er ikke underligt at vi aldrig bliver trætte af den lille, store ferieø. Her får du nærmest garanti for sol gennem sommermånederne, et stort udvalg af familievenlige hoteller af høj kvalitet, samt nogle af Middelhavets flotteste og mest børnevenlige strande.  

Paradisøer: Der findes mange smukke øer at vælge imellem, for familier som planlægger en badeferie.  Her er tre af dem.
Paradisøer: Der findes mange smukke øer at vælge imellem, for familier som planlægger en badeferie. Her er tre af dem.

Mere end Alcudia

– Rigtig mange børnefamilier vælger Alcudia på den nordlige østkyst, men der findes mange flere valgmuligheder for dig som rejser med børn, fortsætter Fredrik og henvender til den smukke kystlinje til Cala d´Or på den sydlige østkyst, naturskønne Cala Mesquida længst oppe på øens nordøstside og Ca’n Picafort med sine lavvandede strande syd for Alcudia.

Ud over sol og bad har hovedstaden Palma en masse restauranter og byoplevelser for voksne. Hele familien kan leje en bil og opleve de fantastiske bjergområder på øen, eller måske finde vej til en strand du kan have helt for dig selv.

Her bestiller du sommerens rejse til Mallorca

Kap Verde – et strandparadis syd for De Kanariske Øer

Er din familie klar til noget nyt, men ikke til lange flyveture? Så kan øen Sal i øgruppen Kap Verde syd for De Kanariske Øer være et godt valg.

Sal har fantastiske, brede sandstrande og smukt turkisblåt hav. Gennemsnitstemperaturen ligger på 25 grader året rundt, og der er næsten garanteret sol og godt vejr.

Turismen er indtil videre ikke så udbredt, og stemningen er rolig og afslappende.

De fleste af hotellerne ligger i den farverige badeby Santa Maria, og her er der også flere familievenlige hoteller af høj kvalitet. Kap Verde er et sted som skal besøges før turistboomet for alvor kommer!

Bestil fly og hotel til Kap Verde her!

Mauritius – et paradis for børnefamilier

Drømmer du om en paradisø med kridhvide strande og krystalklart vand – men er usikker på om barnet vil kede sig allerede på dag to? Så skal du vælge Mauritius, en af de smukkeste og mest fascinerede ferieøer i Det Indiske Ocean.

Mauritius har en grøn, tropisk natur med smukke vandfald og et dejligt varmt klima året rundt. Korte, tropiske regnbyger frisker op og sørget for at øen altid er frodig og indbydende, fortæller Fredrik Kinnunen fra afbudsrejser.dk 

De flotteste strande ligger på østkysten, og her er der også familiehoteller i forskellige prisklasser. Mange af dem er all inclusive, og har ofte inkluderet vandaktiviteter i prisen.

-Find snorklen og dykkermasken frem, og tag hele familien på svømmetur langs de farverige koralrev, siger Fredrik, og tilføjer at der er masser at lave uden for hotel væggene også.

– Vær ikke bange for at kede dig! Der er muligheder for at være med på alt fra båd- og sejlture, dykning og ubåds safari til vandreture, firehjuls kørsel samt badeland!

Bestil fly og hotel til Mauritius her

De bedste tilbud til Alcudia

Alcudia     nætter     Se mere
Alcudia     nætter     Se mere
Alcudia     nætter     Se mere

De bedste tilbud til Kap Verde

Kap Verde     nætter     Se mere
Kap Verde     nætter     Se mere
Kap Verde     nætter     Se mere

De bedste tilbud til Mauritius

Mauritius     nætter     Se mere
Mauritius     nætter     Se mere
Mauritius     nætter     Se mere