Søg efter rejse

Tucepi Rejseguide

Tucepi er en by ved kysten med godt klima i den del af Kroatien der hedder Dalmatien. Byen ligger nedenfor bjerget Biokovo ned til Adriaterhavet. Tucepi er en af de mest kendte feriebyer langs Makarska-kysten, regionen hvor du finder nogle af de bedste strande i Dalmatien. Tucepi er en ret lille by, men har alligevel den største strand i denne del af Kroatien: den er to kilometer lang med det fineste badevand.

Tucepi: Dalmatiens bedste strand ligger her

Stranden er over to kilometer lang, og har masser af barer og restauranter, hvor man med garanti kan spise godt – det gør man jo generelt i Kroatien. For dig der vil være aktiv på ferien, er der gode muligheder for vandsport og aktiviteter i vandet.

Til Tucepi fra København

Tucepi     nætter     Se mere
Tucepi     nætter     Se mere

Til Tucepi fra Billund

Tucepi     nætter     Se mere
Tucepi     nætter     Se mere

Til Tucepi fra Aalborg

Tucepi     nætter     Se mere
Tucepi     nætter     Se mere

Dette skal du opleve ved Tucepi i Kroatien

  • Makarska-regionen ved Tucepi har over 100 strande, med alt fra små hyggelige bugte til store strande med det fineste sand. Du er aldrig langt fra en strand i denne del af Kroatien.
  • Kig forbi byen Makarska: foruden gode strande er der gang i festen næsten døgnet rundt om sommeren. Her er mange barer, restauranter og natklubber.
  • Necropolis ved Sutvid er en begravelsesplads fra romertiden, 1800 år gammel.
  • Når du skal have en pause fra strand og sand, besøg byens museer, eller gå ind og nyd stilheden i en kirke.
  • Tag vandrestøvlene på, gå ud i den flotte skov der dufter af pinje og gå en lang tur. Vandflasken fylder du med frisk kildevand – direkte fra kilden. Et godt sted at gå ture er ved Biokovo-bjerget.