Søg efter rejse
Villajoyosa Rejseguide

Villajoyosa Rejseguide

Villajoyosa, som ligger ved Costa Blanca har nogle af kystens bedste strande og kristalklart badevand. Her får du både spansk atmosfære og masser af traditioner – og fine ferieforhold. Byen er en charmerende by ved kysten ikke langt fra den lille storby Benidorm. Villajoyosa har et godt udvalg af fine strande, de to mest vigtige er Centro og El Paradis: to strande med fint sand og mulighed for skygge under palmerne langs strandpromenaden.  Centrostranden er den mest populære blandt børnefamilier, her er blandt andet en legeplads og mulighed for vandsport for de list større børn og teenagere.

To andre strande der kan nævnes er Xarco og ikke mindst Torres, stranden hvor du kan ligge og kigge på ruinerne af et tårn fra romertiden – det må være en god blanding af afslapning og historie! Hvis du vil dykke, eller bade uden tøj på, er den lille bugt Raco Conill destinationen for dig.

Til Villajoyosa fra København

Villajoyosa     nætter     Se mere
Villajoyosa     nætter     Se mere

Til Villajoyosa fra Billund

Villajoyosa     nætter     Se mere
Villajoyosa     nætter     Se mere

Til Villajoyosa fra Aalborg

Villajoyosa     nætter     Se mere
Villajoyosa     nætter     Se mere

Mere om Villajoyosa

Opdag Villajoyosa

Villajoyosa er oprindeligt et fiskesamfund, og byen har faktisk formået at beholde en hel del af sin traditionelle charme. Det opdager du når du bevæger dig rundt i centrum og ser de farverige og flotte gamle huse, eller nede i havnen i det område der hedder Vila Joiosa. En dag i løbet af ferien synes vi bestemt du skal besøge den nærliggende lille storby Benidorm, Spaniens Manhattan! Her er højhuse lige ned til strandpromenaden og vandet, masser af restauranter og leben døgnet rundt. Hvis du rejser med børn (eller bare vil have det sjovt!) skal du besøge vandlandet Aqualandia, en af de største vandland i Europa. Terra Mitica hedder en forlystelsespark i nærheden du også kan kigge forbi – det er i øvrigt Spaniens største af slagsen.

Hvis du vil spille golf ligger Villajoyosa ikke langt fra fine golfbaner i Denia, Altea og Moraira. Lej gerne en bil og kør en lang tur i området – f.eks op i bjergene til hyggelige Guadalest. Her holder du pause for frokost og vinsmagning på en af de mange vingårde. Køb nogle fine flasker med hjem.