Søg efter rejse
Vind en rejse for 2 til Rhodos

Vind en rejse for 2 til Rhodos

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Nu kan du vinde en rejse for to personer til den skønne by Faliraki på Rhodos!

Hvis du vinder, kan du invitere en ven/partner/kollega/barn med til Rhodos, og der er sat to pladser til side på afgangen den 23/4 fra Kastrup eller Billund. Hvis du er den heldige, og vil have flere personer med, kan det bestilles (og betales ) direkte til Apollo. Det du kan vinde er selve flyrejsen tur/retur og ophold i en uge i lejlighed. Transfer er ikke inkluderet – her vælger du selv om du vil tilkøbe det eller arrangere det på egen hånd. Der er heller ingen pension inkluderet men din lejlighed har et lille køkken – og der er masser af restauranter og caféer i området.

Lidt om det fine hotel du skal bo på: Hotel Epsilon på Rhodos er et Apollo Mondo Selected-hotel af høj standard for både par og familier. Lejlighedshotellet, som ligger midt på den kendte Faliraki-strand, er blevet renoveret og er pænt, og børnene kan nu glæde sig over en ny pool, Polly & Mino legerum og en legeplads. Her er også en svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. På Mondo Coffee serveres der ægte baristakaffe, nypresset juice og lokalt bagværk. Med tre gratis morgenyoga-hold og andre træningshold om ugen, er det let at holde formen på ferien.

Skriv i kommentarfeltet hvorfor netop du skal vinde – og svar rigtigt på spørgsmålet, så kan det være dig der vinder. Du kan deltage frem til den 1/3, vores jury finder en vinder dagen efter.

Konkurrencen er i samarbejde med Apollo Rejser, som til sommer har afgang til samtlige disse græske feriedestinationer: Sivota, Korfu, Paxos, Parga. Lefkas, Kefalonia, Zakynthos, Skiathos, Skopelos, Athen, Athens Riviera, Samos, Leros, Kalymnos, Kos, Symi, Rhodos, Tilos, Kreta, Santorini, Naxos og Karpathos.

Se alle tilbud med Apollo til Grækenland i løbet af foråret og til sommer her

Held og lykke!