Søg efter rejse
Vind en rejse for 2 til Sharm el Sheikh

Vind en rejse for 2 til Sharm el Sheikh

Denne artikel er erstattet af http://www.afbudsrejser.dk/.

Opdatering 2/8: Vi har fundet en vinder! Louise og Mikkel fra Odense vandt rejsen – læs mere om det på vores facebookside her! 

Nem sommerkonkurrence, hvor vores partner Atlantis Rejser sætter en rejse på højkant til dejlige Sharm el Sheikh med ophold på det lækre resorthotel Maritim Jolie Ville Golf.

Hvis du vinder, kan du invitere en ven/partner/kollega/barn med til Sharm el Sheikh – der er afgang fra Billund eller Kastrup lørdag den 12. august med hjemkomst en uge senere. Det hele er inkluderet: flyrejsen, transfer frem og tilbage til hotellet, ophold i dobbeltværelse og så er hotellets lækre morgenmadsbuffet også inkluderet.

Lidt om hotellet:

Med sin placering direkte ned til områdets smukkeste koralstrand og sit store poolområde med et par sjove vandrutsjebaner, tilbydes du rigtig gode rammer for en alsidig familiebadeferie. Hotellet er også et dejligt sted, hvis man er et par, der ønsker at nyde ferien i afslappende omgivelser.

Maritim Jolie Ville Golf byder på mange muligheder for at holde en aktiv ferie med bl.a. fitnesscenter og tennisbaner. Resortet råder desuden over egen 18-hullers PGA-golfbane med driving range, putting greens og 3-hullers øvelsesbaner. Hotelområdet er meget stort med et fint anlagt poolanlæg, der bugter sig gennem den hyggelige have med jacuzzi, en lang lazy river og en pool, der er opvarmet om vinteren. Her er også en separat børnepool med to sjove vandrutsjebaner.

Hotellet har en flot opbygget privat koralstrand, Treasure Island, med et farverigt koralrev, der starter helt inde ved kysten. Det er nemt at snorkle, da man blot går ud på en af de tre store badebroer og direkte ned på ydersiden af koralrevet, der er 35 meter dybt og huser en imponerende samling af farvestrålende fisk året rundt.

Skriv i kommentarfeltet hvorfor netop du skal vinde – og svar rigtigt på spørgsmålet, så kan det være dig der vinder. (Tips: du kan få lidt hjælp her).  Du kan deltage frem til den 31/7, vores jury finder en vinder dagen efter. Konkurrencen er i samarbejde med Atlantis Rejser.

Held og lykke!

Atlantis Rejser har et fint udvalg af rejser til Egypten, Thailand, Bali, Dubai, Mallorca, Kreta og flere andre destinationer.

Se alle muligheder her!