Søg efter rejse
Vind en rejse for 2 til Tyrkiet

Vind en rejse for 2 til Tyrkiet

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Nem sommerkonkurrence, hvor vores partner Mixx Travel sætter to komplette rejser på højkant til Alanya eller Side.

Hvis du vinder, kan du invitere en ven/partner/kollega/barn med til Alanya eller Side, og du kan vælge mellem følgende afgange: 14/8, 21/8 eller 28/8. Der er afgang fra Kastrup. Du kan vælge mellem pulserende Alanya og hyggelige Side, og hele rejsen er inkluderet: fly, transfer til hotellet og dit ophold. De hoteller du kan bo på er…

Michell Hotel, superlækkert 5***** hotel lidt øst for Alanya by med All Inclusive. Privat strande, kæmpe poolområde, tyrkisk bad (hamam) og spacenter. Der er mulighed for tennis, volleyball osv. Høj standard i flotte omgivelser på dette hotel, som er for voksne.

Waterside Resort & Spa, ultra All Inclusive på hotel bygget i 2015 med kæmpe pool, spacenter, vandrutsjebaner, privat strand, minigolfbane…virkelig skønt resorthotel i grønne omgivelser øst for Side by ca. et kvarter med bus eller taxa.

Skriv i kommentarfeltet hvorfor netop du skal vinde – og svar rigtigt på spørgsmålet, så kan det være dig der vinder. (Tips: du kan få lidt hjælp her).  Du kan deltage frem til den 1/8, vores jury finder en vinder dagen efter.

Konkurrencen er i samarbejde med Mixx Travel.

Held og lykke!

Mixx Travel har et kæmpe udvalg af pæne hoteller i Alanya, Side, Antalya, Belek, Kemer og Kusadasi.

Se alle muligheder her!