Agia Fotini

Smukke Agia Fotini ligger omkring 10 kilometer syd for Chios by. Her er flotte rullestensstrand, som stedet er kendt for. Turister der rejser til Chios vælger ofte at besøge Agia Fotini, da man her finder en helt særlig skøn fred og ro. I området er der en smuk natur, så kan man lide at tage på vandreture er Agia Fotini et godt bud på en rejsedestination. Der ligger tre tavernaer i Agia Fotini, et par hyggelige barer og to minimarkeder. Fra byen går der busser til Chios by i sommersæsonen.

Agia Fotini er et smukt sted, ca. 10 km syd for Chios by. Stedet er kendt for sin flotte rullestensstrand. På stranden kan man leje solstole og parasoller.

Agia Fotini er en populœær destination for Chios-rejsende, som ønsker fred og ro og med sine smukke omgivelser er området velegnet til vandreture. Man kan gå langs havet til fiskelandsbyen Katarraktis, eller op ad højdedraget til Agios Minas klosteret. Endnu en smuk vandretur går til Megas Limnionas og det er også muligt at gå til landsbyen Kallimassia.

I Agia Fotini findes der 3 tavernaer, et par hyggelige barer og 2 minimarkeder. I sommersæsonen går der busser til Chios by.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Agía Foteiní
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 3°C -4°C
februar 6°C -2°C
marts 11°C 1°C
april 16°C 5°C
maj 22°C 9°C
juni 26°C 12°C
juli 29°C 13°C
august 28°C 13°C
september 25°C 10°C
oktober 18°C 6°C
november 12°C 2°C
december 5°C -3°C
Prognose for Agía Foteiní