Badgastein

I Baggastein finder man Østrigs nok mest snesikre skisted og samtidig et af de mest populære. Uanset om man er nybegynder eller erfaren er der pister, som passer til éns niveau her. Stedet er inddelt i fire områder og med liftkort får man adgang til alle fire. Med 13 kilometer pist at boltre sig på og over 50 lifte til at komme omkring med er der her skønne muligheder for at få en fantastisk skiferie. Selve byen Badgastein har fine gamle huse og i området omkring byen ligger vandfald, som man kommer over via gamle træbroer. Byen, der ligger 1100 m over havet, var tidligere et sted man tog på kurophold hvor man besøgte byens varme kilder - og disse kilder er her stadig, det er værd at besøge dem og bade i det ca. 35 grader varme vand. I Badgastein ligger et af Østrigs berømte hoteller, nemlig Hotel Saltzburger Hof, hvor man bor luksuriøst midt i byen med en fantastisk udsigt, og kun 150 meter fra den nærmeste lift.

Badgastein er uden tvivl et af Østrigs mest populære skisteder og nok det mest snesikre.

Bakkerne matcher både den meget erfarne og den mindre erfarne løber, og man har mulighed for at køre i fire forskellige områder på samme liftkort. Den længste løjpe er 13 km lang, og der er over 50 lifte at vælge imellem. Selve byen ligger 1100 m over havet, og det højeste sted er 2700 m. Badgastein kan byde på gode skiforhold, meget god after-ski, fantastiske muligheder for udendørs aktiviteter og ikke mindst en meget smuk by med gamle fine huse, vandfald og gamle træbroer. Tidligere var Badgastein et bad- og kursted, som var kendt for sine varme kilder, og man bader stadig i disse kilder, hvor temperaturen ligger på ca. 35 grader. Et bad efterlader en herlig følelse, når sneen falder.

Et velkendt og omtalt hotel i Badgastein og i hele Østrig er Hotel Saltzburger Hof. Her bor man luksuriøst midt i byen og bare 150 m fra liften, Stubnerkogelliften.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Bad Gastein
kalender DagDag NatNat BadBad
januar -9°C -14°C
februar -10°C -14°C
marts -8°C -13°C
april -6°C -10°C
maj -1°C -5°C
juni 2°C -3°C
juli 5°C 0°C
august 5°C 0°C
september 2°C -2°C
oktober -2°C -6°C
november -6°C -10°C
december -8°C -13°C
Prognose for Bad Gastein