Barcelona

Barcelona er en af Europas helt store rejsedestinationer og byen har da også meget at tilbyde. Beliggende ved Costa Brava kysten har byen et skønt klima. Her kan man slentre under træernes skygge på byens berømte hovedstrøg Ramblaen. Man kan også bevæge sig til byens ældre dele og nyde stemningen og de små hyggelige butikker. Særligt er Barcelona kendt for at være hjemstavn for arkitekten Gaudi, hvis gotisk inspirerede bygninger, med fantastiske næsten naturstridige bløde linjer ligger spredt i byen. Fra Barcelonas lufthavn er der kun 15 km til byens centrum og man kommer let hertil med bus. Lander man i Costa Bravas lufthavn, Gerona, er der 80 kilometer til Barcelona.

Barcelona er Cataloniens hovedstad og er i dag et af Europas mest populære rejsemål.

Byens centrum er Placa Catalunya, og det er her, den berømte Rambla begynder og den strækker sig helt ned til byens havn. La Rambla har længe været Barcelonas hovedstrøg. Her sker der en masse; der er “menneskelige statuer”, gademusikanter og komikere. På Barcelonas paradegade, Passeiq de Gracia, findes der en mængde butikker, heriblandt mange af de kendte modhuse og store butikskæder. Tager man til de ældre bydele, Barri Gotic, Raval og Ribera, er der gode muligheder for indkøb i mange fine butikker. På mange restauranter i Barcelona er det nødvendigt at bestille bord på forhånd inden middagen, og denne begynder her tidligere end i det øvrige Spanien.

En af Barcelonas helt store attraktioner Gaudis berømte bygningsværker, der med sine bløde linjer, farvestrålende fliser og mosaikker er bygget i gotisk stil. Alle Gaudis bygningersværker ligger i og omkring Barcelona, så rejser man her til bør man opleve de fascinerende bygninger.

Fra Barcelonas lufthavn (BCN) går der tog og busser ind til centrum,  der ligger ca. 15 km væk. Fra Gerona, Costa Brava lufthavn (GRO), til Barcelona er der ca. 80 km.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Barcelona
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 13°C 4°C 14°C
Feb 15°C 5°C 13°C
Mar 16°C 7°C 14°C
Apr 18°C 8°C 16°C
Maj 20°C 12°C 19°C
Jun 24°C 16°C 23°C
Jul 28°C 19°C 25°C
Aug 28°C 19°C 26°C
Sep 26°C 17°C 25°C
Okt 22°C 13°C 23°C
Nov 17°C 8°C 19°C
Dec 14°C 6°C 16°C
Prognose for Barcelona