Becici

I en nydelig bugt ligger landsbyen Becici. I mellem Becici og den historiske by Budva ligger en lille halvø, men byerne er i gåafstand fra hinanden. Naturen er rig på planter og cypresser, som er karakteristiske for middelhavsområdet. I Becici er der en del restauranter, men vil man have mere liv og røre må man gå turen til Budva. Stranden ved Becici strækker sig et par kilometer og den regnes blandt Europas smukkeste.

Becici har en af de mest berømte og bedste strande i Europa

Landsbyen ligger lækkert i en nydelig bugt adskilt fra byen Budva af en halvø. På bakkerne bag bebyggelsen ligger en fin ortodoks kirke i et landskab af cypresser og planter, som er karakteristiske for middelhavsregionen. Her findes nogle restauranter, men ønsker man mere liv, ligger den historiske by Budva i gåafstand.

Stranden strækker sig næsten 2 kilometer og er regnes for at være en af Europas smukkeste. Her findes et stort udvalg af vandsportsaktiviteter at deltage i.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hotel Nadezda ★★★★ 7n 3.417,-
Hotel Montenegro Beach Resort ★★★★ 7n 4.055,-
Hotel Mediteran ★★★★ 7n 4.544,-
Hotel Zeta ★★★★ 7n 4.644,-
Splendid Resort & Spa ★★★★★ 7n 4.666,-
Falkensteiner Hotel Montenegro ★★★★ 7n 5.379,-
Hotel Kalos ★★★ 7n 6.029,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Becici
kalender DagDag NatNat BadBad
Prognose for Becici