Cala Bona

Den lille fiskerihavn, Cala Bona, ligger i direkte tilknytning til Cala Millor. I højsæsonen går der et lille tog mellem de to steder. I Cala Bona er der lav bebyggelse og et roligere tempo. Der er et grønt og bakket landskab i det omkringliggende område. Mange udforsker området på cykel, men det er også populært med bilsafari og ridning. Her er gode muligheder for underholdning for børn: Et legeland, glasbundede både der sejler langs kysten og en safaripark med vilde dyr. I nærheden ligger der også flere forskellige golfbaner. Afstanden til lufthavnen i Palma er ca. 65 km.

Cala Bona er en lille fiskerihavn knyttet til Cala Millor – I højsesonen går et lille tog mellem de to steder

I Cala Bona er det lav bebyggelse og et meget roligere tempo end i nabolandsbyen, Cala Millor. Her er der mange muligheder for dem som kan lide at shoppe og nyde gode smagsoplevelser i en af byens restauranter.

Hele østsiden af Mallorca har et grønt og kupperet landskab, som mange vælger at udforsker på cykelture, der kan foregå via afmærkede stier. I området ligger Punta de n’Amer, et naturreservat, hvor du kan tage på vandreture op til et historiske vagttårn.

Det er tre hovedattraktioner for børn: Den første er Fantasy Park; en stort og flot legeland. Den anden mulighed er glasbundedebåde, der går ud langs kysten, og den tredje er Safariparken, der ligger tæt ved Cala Bona, hvor man kan opleve vilde dyr på nært hold. Udover disse spændende ture findes der en veletableret rideskole, Rancho Willy, og flere gode golfbaner i nærheden.

Til lufthavnen i Palma er der ca 65 km.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Ferrer Isabel ★★★ 7n 2.597,-
Cap de Mar ★★★★ 7n 3.197,-
Grupotel Mallorca Mar (ex Esperanza) ★★★★ 7n 3.576,-
Atolon Hotel ★★★ 7n 3.828,-
Catalonia del Mar ★★★★ 7n 4.031,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala Bona
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 18°C
Prognose for Cala Bona