Cala San Vincente

Ved Cala San Vincente ligger fire små strande med en fantastisk udsigt over den nordlige ende af Mallorca. Her er landskabet viltert og man kan tage på tur til øens absolut nordligste punkt, som man enten går til eller sejler til. Uanset måden man tager på tur er naturen utrolig smuk. Her er kun få restauranter, barer og caféer, så hertil kommer man for at slappe af. Byen hager sig fast til bjergsiden og gaderne er smalle og stejle.

Cala San Vincente er et af de mindste feriesteder på Mallorca og på sin plads over havet hager byen sig fast til klippen

Fire små strande kun adskilt af mindre klippefremspring, udgør et smukt landskab omkring byen. Livet under havet her er mangfoldigt og det er en fantastisk smuk oplevelse at snorkle her. I Cala Molins, som er den ene af bugterne her, holder vindsurfere til.

Fra Cala San Vincente kan du tage en tur ud til Formentor, der er det absolut nordligste punkt på Mallorca . Hele vejen ud har man en fantastisk udsigt over stedets vilde bjerglandskab. Den samme turen kan man tage med en af de lokalt organiserede bådture og her får man landskabet at se fra søsiden.

Bare 5 kilometer inde i landet fra Cala San Vincente ligger den historiske byen Pollensa. Her finder man smalle brostensbelagte gader som er omgivet af bygninger fra det 17. og 18. århundrede.

Cala San Vincente har et par restauranter, barer og butikker.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Niu ★★★★ 7n 4.486,-
Boutique La Moraleja Hotel ★★★★★ 7n 6.470,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala San Vicente
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 18°C
Prognose for Cala San Vicente