Cancún

Cancún er den største by på Mexicos østkyst. Cancún er en stor og livlig by med en masse aktivitetsmuligheder, et shoppingsenter, restauranter og et enormt hotelkompleks. I Cancún fornemmer man en international atmosfære, mens der i de mexicanske kvarterer er der mere afslappet. Langs kysten ligger der fantastiske strande med fint hvidt sand. Fra Cancún er der mange båduflugter, man kan tage på til bl.a. Isla Mujeres, Cozumel og til den lille charmerende ø, Isla Contot, som kun er åbent for dagsbesøg. Bådoverfarten hertil er lang, men smuk.

Drømmestrande, kulturarv og herligt klima i Cancun.

Cancún er en kystby på Yucatan-halvøen i Mexico, som ligger ud til det caribiske hav. Cancún blev etableret omkring 60’erne af de mexicanske myndigheder, som en turistdestination på grund af sin beliggenhed midt imellem landets ældgamle ruiner og de paradisagtige strande. I dag er byen et trygt og veletableret område med en international atmosfære og høje besøgstal.

Cancún er også udgangspunktet for rejser til Cozumel, en eksotisk ø ud for kysten. Man kommer her til fra lufthavnen der ligger tæt ved Playa del Carmen.

Førstgang man er i Cancún er det et must at besøge nogle av de verdenskendte Mayaruiner, som ligger i dette område. Flere av ruinerne og pyramiderne er på UNESCOs verdensarvsliste og er lige så imponerende som de pyramider man finder i Ægypten.

Strandene i Cancún er akkurat som man drømmer om. Turkist vand, som slår indover kridthvide strande, og vandet er lige så smukt under overfladen. Her findes blandt andet verdens næst længste koralrev, som er en vældig anerkenft destination for dykkere.

Centrum i Cancún er koncentreret omkring et mindre område, med utallige restauranter, barer og natklubber. Shoppemulighederne er gode, med mange mærkevarebutikker såvel som butikker med lokalt håndværk og madvarer.

Ingen vacciner er påkrævet for at rejse til Mexico, men det anbefales at rådføre sig med egen læge, særlig hvis man skal bevæge sig uden for turistområderne.

Tips på aktiviteter i Cancún:

Besøge Maya-ruinene blandt andet i Chichen Itza.
Xel-Ha, en lagune med spændende vilde dyr og delfiner, som man kan svømme med.
Bådtur til Isla Mujeres, en lille ø med pittoreske gader og caribisk stemning
Dykke og snorkle
Spille golf

Besøge en af de mange gode aktivitetsparker

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Residence Inn Cancun ★★★★ 14n 7.795,-
Grand Oasis Palm ★★★★ 7n 9.957,-
Beachscape Kin Ha ★★★ 14n 10.060,-
Cancun Bay Resort ★★★ 14n 10.472,-
Occidental Costa Cancun (ex Barcelo Costa Cancun) ★★★★ 7n 10.665,-
Golden Parnassus Resort and Spa ★★★★ 7n 10.919,-
The Pyramid at Grand Oasis - All Inclusive ★★★★★ 7n 11.041,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cancún
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 28°C 18°C 26°C
februar 29°C 18°C 26°C
marts 30°C 20°C 26°C
april 32°C 21°C 27°C
maj 32°C 22°C 28°C
juni 32°C 23°C 29°C
juli 33°C 23°C 29°C
august 33°C 23°C 30°C
september 32°C 23°C 30°C
oktober 31°C 22°C 29°C
november 29°C 20°C 28°C
december 28°C 19°C 27°C
Prognose for Cancún