Cartagenas

Cartagena er en typisk spansk by med smalle gater, en skøn atmosfære og flere historiske bygningsværker. Langs kysten ligger små laguner og badebugter og i området omkring byen er der flotte vandreruter og cykelstier i den flotte natur. På nogle måder kan man sige, at Cartagena en form for levende historiebog og blandt andet kan man besøge byens romerske amfiteater. Stedet har også en marinebase og den dag i dag er der stadig gang i byens skibsværft.

Oplev Cartagenas strandliv med sol, historie, shopping og naturoplevelser

På den ene side er dette en moderne storby og på den anden side en levende historiebog med rødder tilbage til 200 f.Kr. Cartagena er kendt for at tage godt vare på sine historiske bygningsværk og byens romerske amfiteater, som ligger midt i centrum er blevet restaureret så sent som i 2008.

Havnebyen ligger smukt ved Middelhavet sydvest for Torrevieja og lige øst for Lorca. Stedet har en marinebase og der er fortsat fuld aktivitet ved byens skibsværft.

Langs kysten ligger små laguner og bugter, som indbyder til svømmeture og områderne rundt om byen byder også på fine turruter og cykelstier i den flotte natur.

Cartagena er en typisk spansk by med smalle gader og en skøn atmosfære. Her får du shopping i et skønt buktiksmiljø og der er mange fine spisesteder med mad fra regionen. Prøv for eksempel en af de super gode fiskemenuer med figenbrød til.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cartagena
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 16°C 5°C 15°C
februar 17°C 6°C 15°C
marts 18°C 8°C 15°C
april 20°C 9°C 17°C
maj 22°C 13°C 20°C
juni 26°C 17°C 23°C
juli 28°C 20°C 25°C
august 29°C 21°C 26°C
september 27°C 18°C 25°C
oktober 23°C 14°C 23°C
november 20°C 10°C 20°C
december 17°C 7°C 17°C
Prognose for Cartagena