Costa del Sol

Den berømte solkyst Costa del Sol strækker sig fra Sierra Nevadas bjerge til Gibraltarklippen. Her finder man alt hvad man kan ønske sig af en badeferie; smukke strande, et skønt klima, gode golffaciliteter og et stort udvalg af fornøjelser til at fordrive dagene med. Langs Costa del Sol kan man nyde lækkerier fra det andalusiske køkken som blandt sine grundingredienser har olivenolie og hvidløg. Fra Costa del Sol er der gode udflugtsmuligheder og er gode tog og bus forbindelser.

Costa del Sol har fine strande og et behageligt klima

Costa del Sol – Den spanske Solkyst – strækker sig fra Gibraltarklippen til Sierra Nevada bjergene og er kendt for de fine strande, det behagelige klima, gode golfbaner og et bredt og godt fornøjelsesliv, uanset hvilken by man vælger at bo i på Solkysten.

Det andalusiske køkken er også en oplevelse i sig selv, hvor olivenolie og hvidløg har en sikker plads ligesom de mange gode vine også sætter sit præg på den kulinariske oplevelse. Ikke så langt herfra er der gode udflugtsmål som Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar og Málaga.

Costa del Sol har mange fine golfbaner, og mange af disse er af meget høj international karakter og i høj klasse. Hotellerne i området har ofte golfservice. Mellem byerne Fuengirola TorremolinosMalaga går der tog. Toget går ikke til Marbella, men busnettet er veludviklet.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Costa del Sol
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 17°C 9°C 15°C
Feb 17°C 9°C 14°C
Mar 19°C 11°C 15°C
Apr 20°C 12°C 15°C
Maj 23°C 15°C 17°C
Jun 27°C 19°C 18°C
Jul 29°C 21°C 21°C
Aug 30°C 22°C 22°C
Sep 28°C 20°C 21°C
Okt 24°C 16°C 19°C
Nov 20°C 12°C 17°C
Dec 17°C 9°C 16°C