Florida

Florida har en rigtig storbyatmosfære med moderne kultur og mange mennesker. I Florida er der også storslået natur og mange skønne strande, hvor af de fleste klargøres hver morgen inden dagens badegæster indfinder sig. Miami Beach har god stemning og her er et mylder af liv og så er der gode muligheder for shopping i byens gader. Fort Lauderdale kaldes ofte for USAs Venedig og Orlando er kendt for alle sine gigantiske forlystelsesparker. I september og oktober kan der forekomme storme i staten, så det er bedst at vælge et andet tidspunkt at rejse på.

Florida kaldes også “The Sunshine state” og her er et utal af muligheder.

I Florida møder man en blanding af forskellige typer mennesker, alt fra folk på rulleskøjter til skuespillere. Oplevelserne og stederne at besøge er mange og man kan sammensætte sin ferie med ægte storbyatmosfære, moderne kultur, storslåtet natur og besøg på herlige strande. Det er let at leje bil og køre rundt på egen hånd. Det er oplagt at opleve Florida i bil, da staten som hele USA er domineret store afstande som lettest opleves i bil.

I Miami eller Miami Beach er der en hyggelig stemning og stor livsglæde.

Fort Lauderdale kaldes ofte for Amerikas Venedig, og her er atmosfæren mere afslappet. Orlando er nok mest kendt for alle forlystelsesparkerne, hvor den ene er mere imponerende end den anden, og de er selvfølgelig et paradis for folk i alle aldre.

I september og oktober kan der forekomme storme, så rejs helst til Florida en anden tid på året.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Florida
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 22°C 9°C 17°C
februar 23°C 10°C 17°C
marts 26°C 13°C 19°C
april 28°C 15°C 24°C
maj 31°C 18°C 27°C
juni 33°C 22°C 29°C
juli 33°C 22°C 30°C
august 33°C 23°C 31°C
september 32°C 22°C 29°C
oktober 29°C 18°C 28°C
november 26°C 13°C 24°C
december 23°C 10°C 19°C
Prognose for Florida