Frankrig

Frankrig har en interessant historie, spændende tradtioner indenfor mad- og vin og landets natur er fortryllende. Paris er en eventyrlig by med en lang historie. Her er gode muligheder for shopping og et verdensberømt caféliv. Frankrings riviera tilbyder sol og badeferier og Alperne har skiområder i verdensklasse. Frankrig har virkelig noget at tilbyde enhver uanset om man er ung eller gammel, singel, par eller familie, interesseret kultur og historie eller natur - mulighederne er uendelige.

Frankrig er smukt, spændende og fyldt med muligheder

Frankrig er på mange måder et smukt, spændende og varieret land. Her finder man interessant historie og en rig mad- og vinkultur. Frankrig har fantastiske steder og seværdigheder og her findes noget for enhver smag.

Ønsker man storbyliv, er Paris fantastisk med shopping, caféer, teatre og markeder. Ønsker man sol og bademulighder, er den franske riviera et selvskrevet alternativ. I Nice og Cannes finder man luksusbåde og mennesker, som kan lide at vise sig frem og rivieraen er kendt for sit jetset-præg. Landskabet er smukt, og der er mængder af af fortryllende landsbyer her. Det at rejse mellem Frankrigs områder og byer er en oplevelse i sig selv.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort