Gdansk

Grundlagt i 1225 og beliggende ved kysten ligger Gdansk, som var en af de vigtigste byer i Hansaforbundet. Her kan man opleve smukke strande, et charmerende historisk centrum og gode shoppingcentre. Nattelivet i Gdansk er pulserende og festen fortsætter til langt ud på de små timer her. I byens mange små butikker kan man købe håndværk, delikatesser og særligt rav er en specialitet her. Til lufthavnen er der ca. 14 kilometer.

Gdansk er en pulserende kystby

Gdansk ble grundlagt i 1225, og var en af de rigeste og vigtigste byer i Hansaforbundet. Gdansk er en pulserende kystby med en fin havn, smukke sandstrande og et charmerende gammelt centrum. Shopping i Gdansk er god og priserne er fortsat relativt lave.

Nattelivet har meget at tilbyde fra musikbare og jazzklubber til pulserende natklubber, som holder festen i gang til daggry. Der er flere shoppingcentre og mange hyggelige butikker, der sælger håndværk, delikatesser og rav.

Gdansk Lech Walesa Airport ligger omkring 14 kilometer udenfor Gdansk, og der går busser hertil.

 

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Gdańsk
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 1°C -3°C 4°C
Feb 1°C -3°C 4°C
Mar 5°C -1°C 3°C
Apr 9°C 2°C 6°C
Maj 15°C 6°C 11°C
Jun 19°C 11°C 16°C
Jul 21°C 13°C 20°C
Aug 21°C 13°C 20°C
Sep 17°C 11°C 18°C
Okt 12°C 7°C 14°C
Nov 7°C 3°C 11°C
Dec 3°C 0°C 7°C
Prognose for Gdańsk