Rhodos

Rhodos er Grækenlands fjerde største ø og tillige landets mest alsidige. Uanset om man er børnefamilie, par eller ung på jagt efter fest, så har øen noget at byde på. På østkysten finder man fine lavvandede strande, som er børnevenlige og overalt på øen ligger der gode strande. På er der, udover strande, flot natur, charmerende landsbyer og et væld af seværdigheder for de historieinteresserede. Lejer man en bil kan man få rigtig meget ud af sin ferie på Rhodos, da man kan nå at opleve lidt af det hele. I de størrebyer kan nattelivet blive ganske heftigt i højsæsonen, så drømmer man om en rolig ferie kan det anbefales at finde en lille badeby på østkysten, eller tage til vestkysten, hvor stemningen er mere afslappet.

Rhodos er Grækenlands fjerde største og den byder på noget for alle.

Rhodos er nok den mest alsidige ø i det græske ørige og den 4. største i Grækenland. Både børnefamilier, par og festglade unge trives her, og der findes noget for alle – uanset hvilke drømme man har.

Der er fine strande rundt omkring på hele øen, og mange af stederne er lavvandede og børnevenlige, først og fremmest på østkysten. På Rhodos finder man charmerende landsbyer, fantastiske strande og en flot natur.

Med en lejet bil får man meget ud af ferien, og på denne måde kan man komme frem til de fleste hjørner og afkroge på øen, finde bortgemte badesteder og opleve Rhodos´ interessante historie, som stammer fra antikken.

På vestkysten er ferielivet mere roligt, og de bedste strande finder man langs østkysten. Fornøjelseslivet i Rhodos by kan blive hektisk i højsæsonen. Men som sagt: På Rhodos er der noget for alle!

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Rhodos
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 15°C 9°C 19°C
Feb 15°C 9°C 17°C
Mar 17°C 10°C 17°C
Apr 20°C 13°C 18°C
Maj 24°C 16°C 21°C
Jun 28°C 20°C 24°C
Jul 30°C 22°C 27°C
Aug 31°C 23°C 28°C
Sep 28°C 20°C 27°C
Okt 24°C 17°C 25°C
Nov 20°C 13°C 22°C
Dec 17°C 10°C 20°C
Prognose for Rhodos