Rhodos by

I Rhodos by blandes gammelt og nyt. Rhodos by emmer af liv og her er gang i nattelivet blandt andet i byens bargade, hvor festglade unge flokkes. I den gammel bydel ligger gader med brosten og en smuk bymur, hvor tyrkisk, byzantinsk og græsk arkitektur mødes. I Rhodos by er der et væld af turistattraktioner, blandt andet Stormesterens Palads, en underjordisk grotte, et arkæologisk museum, marmorstatuen "Afrodite fra Rhodos", moskeer, kirker, teatre, parker og markeder. I Rhodos by ligger havnen Mandraki, hvor Kolossen på Rhodos eftersigende skal have stået. I havnen kan man sidde på en taverna og nyde livet og man kan også tage på bådture herfra.

Rhodos by er en blanding af gammelt og nyt.

Byen er livlig med et hektisk natteliv. Der er rigtig mange restauranter, barer og diskoteker. Der er sågar en hel bargade for festglade unge. I Rhodos by findes massevis af hyggelige restauranter og tavernaer samt en mængde forskellige småbutikker.

Den gamle by med brosten i gaderne er omkranset af en bymur og er en blanding af tyrkisk, byzantinsk og græsk arkitektur. I Rhodos by er det blot at vælge mellem de mange spændende turistattraktioner, heriblandt Stormesterens Palads (en fæstning i fæstningen), en underjordisk grotte, et arkæologisk museum med bl.a. marmorstatuen “Afrodite fra Rhodos”, moskeer, kirker, teatre, parker og markeder. Kolossen på Rhodos siges at være et af antikkens syv underbærker, bronzestatuen af solguden Helios menes at have været placeret i bådehavnen, Mandraki, der ligger i Rhodos by. Historien siger, at den skal have stået med et ben på hver side af havnen, og at skibe skulle passere imellem dens benene for at komme ind i havnen. Fra den smukke Mandrakihavn kan man også tage på en række forskellige udflugter med båd.

Foto: Roger Nabben & Marianne Maroni Block

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Rhodos by
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 9°C 19°C
Feb. 15°C 9°C 17°C
Mar. 17°C 10°C 17°C
Apr. 20°C 13°C 18°C
Maj 24°C 16°C 21°C
Jun. 28°C 20°C 24°C
Jul. 30°C 22°C 27°C
Aug. 31°C 23°C 28°C
Sep. 28°C 20°C 27°C
Okt. 24°C 17°C 25°C
Nov. 20°C 13°C 22°C
Dec. 17°C 10°C 20°C
Prognose for Rhodos by