Skiathos

Skiathos er en smuk ø og den har en flot hovedby, hvor de hvidkalkede huse ligger tæt i charmerende små gader. Øen er et paradis for strandelskere og den har 65 af grækenlands bedste strande. Blandt seværdighederne på øen er de over 300 år gamle klostre, Charalambos og Kounista, halariastranden med sølvgrå rullesten, grotter og naboøen, Tsougria.

Besøg Sporadernes nordlige perle

Skiathos regnes for perlen blandt de nordlige Sporader, der ligger lige uden for fastlandet. Man kommer lettest hertil med båd. Her kan man bo i en rolig og behagelig atmosfære eller i mere livlige (og internationale) omgivelser med masser af underholdning.

Skiathos er en smuk ø med en charmerende hovedby bestående af huse med teglstensbelagte tage og krogede smågader.

Skiathos er et paradis for strandløver, hvilket let kan kombineres med andre fornøjelser og udflugter.

65 af landets bedste strande finder man her. På alle de store strande på den sydlige side af øen er der vandsportscentre, og der er også to dykkerskoler, hvis man vil studere livet under vand.

På sydkysten er strandene beskyttet mod vind og dermed også bølger.

Dette, kombineret med, at strandene er lavvandede, gør, at de er børnevenlige.

På Skiathos findes også mere private strande, som kun er tilgængelige med båd.

Ruinerne efter den gamle by, Kastro ligger på nordkysten, hvor folket på øen boede frem til år ca. 1830, og dette er absolut en seværdighed der er et besøg værd. Andre seværdigheder, som er værd at opleve, er de over 300 år gamle klostre, Charalambos og Kounista, halariastranden med sølvgrå rullesten, grotter og naboøen, Tsougria.

For at komme omkring på øen er det oplagt at leje en bil.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Skiathos
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 12°C 7°C
Feb. 13°C 8°C
Mar. 14°C 9°C
Apr. 18°C 12°C
Maj 22°C 15°C
Jun. 26°C 19°C
Jul. 28°C 22°C
Aug. 27°C 21°C
Sep. 25°C 19°C
Okt. 20°C 15°C
Nov. 17°C 12°C
Dec. 14°C 9°C
Prognose for Skiathos