Kamari

På Santorinis østkyst ligger den kendte turistby Kamari. I Kamari er alt hvad man kan ønske sig af en badeferie. Her er en vidunderlig lang sandstrand med fint mørkt lavasand, der ideel til solbadning og svalende dukkerter. I byen er der en hyggelig strandpromenade der har et bredt udvalg af butikker, restauranter og barer. Vil man opleve historiske seværdigheder så ligger oldtidsbyen Thira knap en times gang fra Kamari.

Kamari er en skøn badeby med lavesand på Santorinis østkyst

Kamari er en berømt turist by beliggende på Santorinis østlige side. Her finder du alt, hvad der hører sig badeferien til. En vidunderlig lang sandstrand med fascinerende fint mørkt lavasand er det ideelle sted at tilbringe dagen med solbadning og svalende dukkerter.

Strandpromenaden løber langs sandstranden og har et godt udvalg af restauranter og taverner. Lige bag promenaden er et stort udbud af butikker, restauranter og barer.

Hvis du bliver træt af strandlivet kan du altid tage en tur op til oldtidsbyen Thira, som ligger knap en times gåtur væk fra Kamari.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kamari
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 14°C 10°C
Feb 14°C 9°C
Mar 16°C 10°C
Apr 19°C 12°C
Maj 22°C 16°C
Jun 26°C 20°C
Jul 27°C 22°C
Aug 26°C 22°C
Sep 25°C 20°C
Okt 22°C 17°C
Nov 18°C 14°C
Dec 16°C 11°C
Prognose for Kamari