Zakynthos

Ved Grækenlands vestkyst som den sydligste af de Ioniske øer ligger Zakynthos med sine lange strande. På øen er der masser af turistattraktioner blandt andet De blå grotter og St. Georg slottet i Gremna. På nogle strande skal man vise særlige hensyn da havskildpadden Caretta Caretta lægger sin æg her. Leder man efter fest og farver skal man søge til Laganas-bugten hvor der er gang i nattelivet i højsæsonen. Uanset om du vil bevæge dig omkring med taxa eller hellere vil leje en bil er det let at komme omkring på Zakynthos. Har man børn med på rejsen er dette et rigtig fint valg af rejsedestination.

Øen, Zakynthos, har langstrakte strande og er den sydligste af de Ioniske øer, som er ligger ved Grækenlands vestkyst. På Zakynthos findes mange forskellige turistattraktioner, som fx Solomos og Kalvos museet, De blå grotter og St. Georg slottet i Gremna. Zakythos er børnevenlig og passer godt til dem, som har børn med på rejsen.

Øen har mange strande, nogle med smukke klippeformationer som bagtæpper andre ligger afskærmet i små hyggelige bugter. Smuggler´s wreck er en af de mange flotte strande, som kun er tilgængelig med båd. Den har sit navn efter et forlist skib, som drev i land her. Nogle strande er underlagt visse restriktioner for at værne om Caretta Caretta skildpadden, der kommer til øen for at lægger æg.

Der er begrænsede muligheder for fornøjelse i Zakynthos by, men på den sydlige del af øen i Laganas-bugten er der feststemning i højsæsonen. I dagtimerne er der fuld gang i byens handels- og forretningsstrøg.

Det er let at komme rundt på Zakynthos enten med taxa eller bil og motorcykel, som kan lejes på øen.

Turistsæsonen i Grækenland starter generelt ved påske og varer til oktober.

Der er solfyldt, og temperaturerne er meget høje i sommermånederne af samme grund øen blevet et populært rejsemål.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Zakynthos
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 14°C 6°C
Feb. 15°C 6°C
Mar. 17°C 8°C
Apr. 20°C 10°C
Maj 24°C 14°C
Jun. 28°C 18°C
Jul. 30°C 20°C
Aug. 30°C 20°C
Sep. 28°C 18°C
Okt. 24°C 14°C
Nov. 19°C 10°C
Dec. 16°C 8°C
Prognose for Zakynthos