Holland

I Holland, eller Nederland som det også kaldes, mødet man med et smil af landets åbensindede indbyggere. Landet er ikke særlig stort og afstandene mellem byerne i provinserne er små. Holland er kendt for at være utrolig fladt og er beskyttet af dier langs landets kyst, da havet ellers let ville kunne oversvømme store dele af landet. Her er der mange forskellige former for ferie at vælge i mellem og man kan enten tage på vandre- eller cykelture eller man kan bo på en husbåd i en af landets mange kanaler.

Holland er et lille land med korte afstande mellem byerne i de mange provinser. Holland – eller Nederland, som det også kaldes, er et land, hvor indbyggerne har en åben indstilling til livet, og man bliver mødt med et smil. Det er let at være turist her, og der mange aktiviteter og forskellige ferievarianter at kaste sig over, fx vandre-eller cykelture eller kanalture, hvor man bor i en husbåd.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Holland’s Turistbyrå

(NO)Yahoo Weather (EN)

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort