Bali

Bali er nok Indonesiens mest kendte turistdestination. Øen er frodig og med sin placering midt på ækvator er klimaet stabilt året rundt. Uanset om man vælger at rejse til øen om sommeren, hvor der er tørt, eller i vintermånederne hvor der er mere nedbør er her dejligt. På Bali er det oplagt at nyde massage og wellness-behandlinger og drømmer man om en aktiv ferie er der gode muligheder for at forbedre sin yogapraksis, flere instruktører tager deres uddannelse på netop Bali. Der er muligheder for alle på Bali Kuta Beach er et livligt område med mange backpackere og en ung atmosfære, mens Nusa Dua, Jimbaran og Seminyak er roligere områder med en afslappet atmosfære og mange luksuriøse hoteller. Prisniveauet på Bali er lavt og det er muligt at bo lækkert på budget.

Økonomisk luksus på smukke Bali

Bali er en stor ø i Indonesien, og øen er landets mest kendte turistmål. Øen er meget frodig og med sin beliggenhed mere eller mindre midt på Ækvator, er klimaet stabilt hele året. Det er mindst om nedbør om sommeren og juli er derfor en fin måned at rejse til Bali, men selv i de mere regnfulde måneder, omkring december, er det dejligt at rejse hertil. På Bali er der meget se og opleve og rigtig mange udflugtsmuligheder både på øen og på de nærliggende øer, hvoraf de mest kendte er Lombok og Gioi. Uanset om du rejser til Bali med vennerne, på bryllupsrejse, med børn eller alene så er øen fortryllende.

Foruden oplevelser og udflugter er det populært at nyde spa og velvære-ophold på øens hoteller, som både er populære og billige. Det er oplagt at nyde en skøn massage eller wellness-behandlinger til få penge. En anden oplagt mulighed er yoga som er populært og mange instruktører tager deres uddannelse på netop på Bali.

Kuta Beach er et livligt område med mange backpackere og en ung atmosfære. Nusa Dua, Jimbaran og Seminyak er roligere områder med mange luksuriøse hoteller og en afslappet stemning.

Prisniveauet på Bali er lavt og selv de virkelig stor og flotte hoteller har ofte gode priser. Det er meget billigt at spise og bo her hvilket gør Bali til et skønt rejsemål.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort