Toscana

Det smukke landskab i Toscana er verdenskendt, og det samme gælder køkkenet. Regionen ligger i Italiens nordvestlige del og her kan man cykle eller vandre gennem duftende lunde med cypresser, pinjeskove og sølvskinnende olivenlunde. Vingårdene i området er kendte for deres gode vin og man kan her opleve landskaber dækket af kæmpe vinmarker. I Toscana er der tradition for at dyrke kunst og kultur og overalt i regionen kan man opleve kulturelle arrangementer. I den østlige del ligger Firenze, som er regionens hovedby. I syd finder man byen Sienna, hvor det berømte hestevæddeløb Palio finder sted.

Toscana har storslået natur, frodige vinmarker og historiske byer.

I Italiens nordvestlige region kan du vælge lige den type ferie, der passer til dig.

Her kan du vælge vandreturer eller cykelturer i et malerisk landskab med cypresser, pinjeskove, sølvskinnende olivenlunde eller i et landskab med kilometervis af vinranker. Mange af de store og små vingårdene i området har gårdbutikker, hvor du kan både smage og få købe gode vine.

På en rundrejse i Toscana kan du både opleve dage med badeferie ved kysten og vandreture gennem historiske områder. Toscana er det ideelle feriemål for dig der er interesseret i kunst og kultur. I regionen finder du over tyve tusind forskellige kulturelle seværdigheder. Hovedbyen i regionen er Firenze, som ligger i den østlige del af Toscana. I den sydlige del af Toscana ligger byen Sienna, som er kendt for sit køkken, sin kunst og hestevæddeløbet Palio.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Il Casale Residence ★★★ 3n 2.474,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Toscana
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 10°C 3°C
februar 12°C 4°C
marts 14°C 5°C
april 17°C 8°C
maj 22°C 11°C
juni 26°C 15°C
juli 30°C 17°C
august 29°C 17°C
september 26°C 15°C
oktober 20°C 11°C
november 15°C 8°C
december 11°C 4°C
Prognose for Toscana