Kos

Kos er en grøn og frodig ø med vidunderlige strande, god mad, venlige mennesker og hyggelige byer. Kos er nok mest kendt for sit sprudlende natteliv, men der er meget andet på Kos end barer og diskoteker. Mere end halvdelen af øen er har fantastiske sandstrande, og øen har tillige en spændende historie med mange mindesmærker fra fortidens storhed. På Kos er der gode busforbindelse, hvor busserne afgår dagligt mellem Kos by og øens byer. Lejer man en bil, motorcykel eller cykel kan man let komme omkring og finde isolerede små strander og byer udenfor den lokale busrute. Her skal man dog virkelig tage den med ro i den hektiske trafik.

Kos er frodig ø med vidunderlige strande, god mad, venlige mennesker og hyggelige byer.

Kos er nok mest kendt for sit pulserende natteliv, men Kos har meget andet at byde på end barer og diskoteker. Over halvdelen af Kos er dækket af fantastiske sandstrande, og øen har en interessant historie med masser af mindesmærker fra svundne tider.

Langs kysten er gode cykelstier, der gør det let at komme rundt og de fleste større strande tilbyder mange forskellige vandsportsaktiviteter. Der er gode busforbindelser på Kos, og busserne afgår dagligt mellem de større byer og Kos By. Hvis man lejer en bil, motorcykel eller cykel er det let at komme rundt og opdage strander og byer, men det er vigtigt at tage den med ro i den hektiske trafik.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kos
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 15°C 7°C
Feb 16°C 8°C
Mar 17°C 9°C
Apr 21°C 12°C
Maj 25°C 15°C
Jun 30°C 19°C
Jul 32°C 21°C
Aug 33°C 22°C
Sep 29°C 19°C
Okt 25°C 15°C
Nov 21°C 12°C
Dec 17°C 9°C