Kroatien

Naturskønne Kroatien er i det seneste år blevet en populær rejsedestination, og med god grund. Ved strandene er vandet krystalklart, landets byer er smukke, naturen bjergtagende og kroaterne er et gæstfrit folkefærd med gode køkkentraditioner - og så er priserne endda lave. Uanset om man er til fest og farver, aktivferie eller en afslappet ferie tæt på naturen så har Kroatien noget at byde på. Her kan man besøge vingårde, tage på bådture i Adriaterhavet, dyrke vandsportsaktiviteter eller tage på vandreture, kort sagt landet har noget for en hver smag.

I løbet af de seneste år er Kroatien blevet et meget populært rejsemål, og det er let at forstå. Naturen er smuk, vandet krystalklart, byerne malerisk flotte, menneskene gæstfrie og maden god, og så er priserne endda lave. I Kroatien er der noget for enhver smag, uanset alder: Herlige turområder, hyggelige barer, vandsportsaktiviteter, vingårde og mange fine udflugter med båd i Adriaterhavet. Dette er blot noget af det Kroatien kan tilbyde dem, som vælger at rejse hertil. Efter den tragiske krig i det tidligere Jugoslavien blomstrer Kroatia nu igen, måske endnu smukkere end tidligere?!

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Croatian National Tourist Board (EN)

Yahoo Weather (EN)

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kroatien
kalender DagDag NatNat BadBad