Malaga

I Malaga, som er en spændende by med masser af kultur og underholdning, kan man vælge mellem storbyliv og strandliv. Der er mange barer og restauranter at vælge imellem, og der er lange sandstrande. I byen er både skuespilleren Antonio Banderas og maleren Pablo Picasso født. Her er et væld af shoppe muligheder og Malaga er også et fint udgangspunkt, hvis man vil leje bil og tage på opdagelse på egen hånd. I Malaga er det oplagt at spille golf da kysten her vrimler med gode golfbaner. Ved havet kan man komme på delfinsafari, surfe eller prøve en tur på en vandscooter. Malaga lufthavn ligger ca.7 km fra Malaga centrum, og der går både bus og tog imellem.

Malaga er hovedstaden p堔Costa del Sol”

Malaga ligger ved siden af Torremolinos og kan prale med en høj standard på sine strande. Her er der fantastisk vejr, sol og blå himmel året rundt. Sommeren er varm med ganske behagelige temperaturer – hvilket også gælder om vinteren.

Maleren Pablo Picasso og Hollywood stjerne Antonia Banderas er faktisk født i Malaga.

Shoppingmulighederne i Malaga er ikke dårlige; Calle Larois er den vigtigste shoppegade og centeret El Corte Inglès har et godt udvalg i de nyeste modekollektioner. Her er det også oplagt at tage en tur til den gamle by som har flere spændende og utraditionelle butikker. Malaga har selvfølgelig også et væld af restauranter med dejlige tapasretter, som Spanien er så kendt for. Bylivet her er rigtig godt og Malaga har mange nattklubber og hyggelige barer.

Hvis du kan lide at spille Golf, så er Malaga stedet for dig. Costa del Sol kaldes af mange “Costa del Golf” pga. alle golfbanene. Malaga har desuden et godt utvalg af andre aktiviteter så som tennis og vandsportsaktiviteter. Her kan man prøve vandscooter, nyde havet fra et surfbræt eller kitesurfe – man kan sågar komme på delfinsafari. Efter en lang dag i solen kan du forkæle dig selv på et af Malagas mange Spa-steder.

Kun nogle timers biltur uden for byen ligger nydelige Sevilla. Lejer du bil er det en flot måde at se mere af selve Andalusien. Granada eller bjerglandsbyen Ronda, som er bygget på en klippe er heller ikke langt væk i bil.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Málaga
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 17°C 9°C 15°C
Feb 17°C 9°C 14°C
Mar 19°C 11°C 15°C
Apr 20°C 12°C 15°C
Maj 23°C 15°C 17°C
Jun 27°C 19°C 18°C
Jul 29°C 21°C 21°C
Aug 30°C 22°C 22°C
Sep 28°C 20°C 21°C
Okt 24°C 16°C 19°C
Nov 20°C 12°C 17°C
Dec 17°C 9°C 16°C
Prognose for Málaga