Maldiverne

I øriget Maldiverne finder man omkring 1200 øer som ligger på et antal atoller syd for Indien. På Maldiverne er vejret stabilt, fantastiske strande, gæstfrihed og god personlig service. Hvad enten man er på romantisk bryllupsrejse, aktiv dykkerferie eller familieferie så er Maldiverne en vinder. På Maldiverne ligger temperaturen stabilt omkring 25 til 32 grader året rundt og øriget er derfor en helårsdestination. På Maldiverne er det særligt de undersøiske vidundere man skal opleve, men på øerne er der også gode muligheder for skønne dage ved strande, gode spaoplevelser og fin mad. Priserne her er minder om Skandinaviens.

Maldiverne er et uforglemmeligt ø-paradis.

Maldiverne er en republik som består af 1190 øer, der ligger på et antal atoller i havet ud for sydkysten af Indien. Atoller er rester af vukanøer, der er omkranset af koralrev. Hovedstaden på Maldiverne hedder Male. Maldiverne er en helårs-destination, og ca. 300.000 turister vælger at besøge øgruppen hvert år. Maldiverne ligger tæt ved ækvator og derfor er klimaet yderst gunstigt og ligger stabilt omkring 25-32 grader.

Øerne er kendt for sine fantastiske strande, men her er det livet under vandoverfladen, som er et af naturens sande undere. Når man rejser til Maldiverne får man rig mulighed for at dykke, sejle og dyrke andre vandsportsaktiviteter. Da Maldiverne er omgivet af vand foregår det meste her naturligt i det våde element.

For at komme til det enkelte rejsemål må man først tage med vandfly eller sejle, da langt de fleste hoteller har deres egen ø. At ankomme til hotellet med vandfly er en oplevelse i sig selv.

Maldivene et uforglemmeligt valg uanset om man skal på romantisk bryllupsrejse eller afslappet familieferie.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort