Miami Beach

Havløen Miami Beach er egentlig delt i tre områder South Beach, Mid Beach og North Beach. Særligt South Beach er gåvenligt og her behøver man ikke at have en bil for at komme omkring. Der er lange brede strande og hoteller i alle prisklasser. Mange af verdens største stjerner tilbringer deres ferie på Miami Beach, og den lange strandpromenade er et virkelig godt stedet "at se og at blive set". Dette, sammen med de kulørte neonlys på art deco-byggningerne langs Ocean Drive, gør South Beach til et farverigt skue særligt om aftenen. Der er gode shoppingmuligheder ved Miami Beach og så kan man få mad fra alle verdens hjørner. Særligt på South Beach er der gang i nattelivet.

– Miami Beach, heftigt natteliv og Art Deco hoteller

Miami Beach er en ø ud for Miami og er knyttet til fastlandet via en række broer. En utrolig lang og lækker strand samt et godt klima tiltrækker mange turister hele året. Højsæsonen er fra november til marts. Udvalget af hoteller er varierende lige fra superenkle guesthouses til fancy hoteller. Priserne kan også variere meget, så det er vigtigt at undersøge mulighederne nøje inden afrejse.

Miami Beach er delt i 3 distrikter. Mest kendt er South Beach, der strækker sig fra det sydligste punkt på øen til 23rd Street. Så kommer Mid Beach, der går op til 63rd Street og derefter North Beach. Selv om det er Mid Beach, der ofte kaldes Miami Beach, så er det ingen tvivl om, at det er på South Beach tingene sker.

På South Beach dominerer pastelfarverne og om aftenen lyser neonlys husfacaderne op. Her er mange gode hoteller og et glamorøst natteliv der aldrig slutter. Luksusbilerne afløser hinanden på Collins Avenue og Ocean Drive. Stranden består af finkornet sand og på South Beach soler man sig i skæret fra alle de smukke mennesker. Restaurantlivet er varieret, alt fra latinamerikanske til meget trendy spisesteder. Det kendte Art Deco distrikt ligger på Ocean Drive og er et bevaringsværdigt kunstnerdistrikt fra 1920’erne og 1930’erne.

Miami regnes som et kulinarisk mekka, med et varieret udbud af retter i alle prisklasser. Specielt populært er det latinamerikanske køkken, men også cubansk og mexicansk mad er favoritter. Espanola Way er en latino-gade med mange gode al fresco-restauranter.

Shoppingmulighederne er gode på Miami Beach, og alle de kendte varehuse har butikker enten langs Collins Avenue eller Lincoln Road Mall.

Læs mere om Miami.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

The Gates Hotel South Beach - a DoubleTree by Hilt ★★★★ 7n 7.103,-
Red South Beach Hotel ★★★ 7n 7.521,-
Ocean Five Hotel ★★★ 7n 7.845,-
Chesterfield Hotel & Suites ★★★ 7n 7.850,-
Pestana South Beach Art Deco Miami ★★★★ 7n 8.015,-
Room Mate Waldorf Towers Hotel ★★★ 6n 8.306,-
Catalina Hotel & Beach Club ★★★ 7n 8.382,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Miami Beach
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 24°C 15°C 24°C
februar 25°C 16°C 24°C
marts 26°C 18°C 25°C
april 28°C 20°C 27°C
maj 30°C 22°C 28°C
juni 31°C 24°C 29°C
juli 32°C 25°C 30°C
august 32°C 25°C 31°C
september 31°C 24°C 30°C
oktober 29°C 22°C 29°C
november 27°C 19°C 27°C
december 25°C 16°C 25°C
Prognose for Miami Beach