Olbia

I Olbia kan du opleve et aktivt byliv med hyggelige handelsgader i byens centrum. Både i byen og langs kysten til begge sider finder man mange fantastiske små strande. I og omkring byen kan man finde arkæologiske udgravninger og det er oplagt at tage på ture i området.

Olbia er den vigtigste havneby på Sardinien med omkring 50.000 indbyggere

Olbia har en fin gammel by med en rig historie, som i sin tid blev grundlagt af grækerne. Du kan besøge mange af de historiske monumenter og arkæologiske udgravninger både i og lige uden for byen.

Olbia ligger fint til inderst i en smal bugt. Byen og de nærliggende områder indbyder til bil- og vandreture i et vidunderligt landskab. Både i byen og langs kysten mod nord og syd finder du mange fantastiske fine små strande.

Oblia er regionshovedstad på Sardinien og her kan du opleve et travlt byliv med hyggelige handelsgader i centrum af byen.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Relais Fenicottero Rosa ★★★★ 7n 5.821,-
Cala Cuncheddi ★★★★ 7n 6.328,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Olbia
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 5°C
februar 15°C 6°C
marts 16°C 6°C
april 18°C 8°C
maj 23°C 11°C
juni 28°C 15°C
juli 30°C 18°C
august 31°C 18°C
september 27°C 16°C
oktober 22°C 12°C
november 18°C 8°C
december 15°C 6°C
Prognose for Olbia