Palma

I Palma findes der mange seværdigheder. Her blandes kultur og historie i en herlig kombination af storby og landsby. Strandene rundt om Palma er velholdte og har gode faciliteter. Mange synes, at Palma nu er en af de mest trendy byer og her kan man finde det sidste nye inden for mode og design. Palma ligger i en halvcirkel inderst i en bugt, hvilket gør at der er strande på begge sider af byen. Vil man skue over byen og det omkringliggende landskab bør man besøge Castillo de Bellvers, der er et cylindrisk tårn fra 1300-tallet. Palma har også en smuk katedral, som ligger i den gamle bydel, hvor man også finder små sniklede gyder med mange butikker og spisesteder. Til lufthavnen er der 9 kilometer.

Palma regnes for hovedstaden på Mallorca

Byen ligger i en vifteform inderst i Palma-bugten med nydelige strande både i østlig og vestlig retning. I Palma mødes fortid og nutid hvilket gør byen til et utrolig spændende feriested. Alle seværdighederne og den rige historie på stedet kombineres med moderne shopping og en eksklusiv havnepromenade, til sammen giver det en følelse af at Palma både er en storby og landsby på én gang. Mange mener, at Palma er en af de mest trendy byer netop nu, og man kan finde det sidste nye indenfor både mode og design her.

Den storslåede, gotiske katedral fra 1200-tallet, som ligger i Palma, er et besøg værd. Vil man se en smuk udsigt, skal man tage til Castillo de Bellvers cylindriske tårn fra 1300-tallet, her kan man skue ud over bugten og det omkringliggende landskab. I det gamle område omkring katedralen er der et mylder af små gader og stræder med mange butikker og serveringssteder. Denne blanding af en førsteklasses handelsby med gode restauranter, barer, natklubber og den interessante historie med kunstgallerier gør, at der i Palma findes noget for enhver smag.

Afstanden fra lufthavnen til centrum af Palma er ca. 9 km.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Palma by
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 15°C 8°C 15°C
Feb 16°C 8°C 14°C
Mar 17°C 10°C 15°C
Apr 19°C 11°C 16°C
Maj 22°C 15°C 20°C
Jun 26°C 18°C 24°C
Jul 29°C 21°C 26°C
Aug 30°C 22°C 26°C
Sep 27°C 20°C 26°C
Okt 23°C 16°C 24°C
Nov 19°C 12°C 21°C
Dec 16°C 10°C 17°C
Prognose for Palma by