Palma by

Blandingen af fine strande, shopping i verdensklasse, gode restauranter, barer, natteliv, masser af historie at dykke ned i og alt andet denne skønne by tilbyder er formidabel. Palma kaldes ofte for "mini-Barcelona" og her findes alt, hvad en ferie skal indeholde.

Palma by regnes for at være hovedstaden på Mallorca. Byen ligger Palma-bugten med fine strande både øst og vest for byen. I denne flotte by mødes fortid og nutid, og blandingen af netop det moderne og det gamle gør Palma til en spændende by at besøge. Her kan du kombinere storbyferie med sol og strand.

I Palma skal du ikke gå glip af at besøge den imponerende katedral La Seu fra 1200-tallet. Katedralens klokketårn er hele 48 meter højt bakken og har hele ni klokker. Fra det smukke gotiske fort (og desuden har det fungeret som kongeligt palads) Castillo de Bellvers kan du kigge ud over byen. Fortet er fra 1300-tallet.

I den gamle bydel Sa Calatrava er det hyggeligt at gå rundt og bare kigge. Snup en omgang tapas eller et glas vin, tag på spøjs shopping og nyd stemningen.

Fra lufthavnen til centrum er det ca. 9 kilometer. Du kan flyve direkte til Mallorca og Palma by i princip hele året fra Kastrup, og også fra tid til anden fra Billund og Aalborg. Fra lufthavnen er det nemt at komme ind til Palma by, eller videre til en anden feriedestination på Mallorca som f.eks Cala Bona, Magaluf eller Alcudia.

Hvem vil kunne lide Palma by?

Palma by fungerer i og for sig for alle aldre, men børnefamilier vælger nok oftest hellere at bo i en af de klassiske feriebyer på Mallorca. Du skal vælge at bo inde i Palma by, hvis du vil kunne nyde storbyens alle tilbud, men alligevel have mulighed for at kunne slikke sol og bade.

Hvornår skal man rejse til Palma by?

Sommeren er naturligvis varm, men hvis det bliver for varmt inde i byen, er det lækkert at tage ned til stranden for at blive kølet ned - her blæser ofte en del. Sæsonen på Mallorca varer fra maj til oktober, men mange synes også her er dejligt i april og november, hvor antallet af turister er en del lavere.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

HM Balanguera ★★★★ 7n 2.638,-
Ca n'Alexandre Hotel ★★★★ 7n 2.728,-
M House Hotel ★★★★ 7n 2.779,-
Sercotel Zurbarán ★★★ 7n 2.862,-
Hotel Isla Mallorca ★★★★ 7n 2.944,-
HM Jaime III ★★★★ 7n 2.946,-
BQ Augusta ★★★★ 7n 3.102,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Palma by
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 8°C 15°C
februar 16°C 8°C 14°C
marts 17°C 10°C 15°C
april 19°C 11°C 16°C
maj 22°C 15°C 20°C
juni 26°C 18°C 24°C
juli 29°C 21°C 26°C
august 30°C 22°C 26°C
september 27°C 20°C 26°C
oktober 23°C 16°C 24°C
november 19°C 12°C 21°C
december 16°C 10°C 17°C
Prognose for Palma by