Parga

Parga ligger på fastlandet, hvilket adskiller rejsemålet fra så mange andre rejsedestinationer i Grækenland. På hyggelige tavernaer langs byens havn kan man få serveret friskfanget fisk mens man nyder byens romatiske stemning og en lokalt produceret vin. Fra havnen er det muligt at tage på øhop til naboøerne, hvor flere byder på skønne strande. Omkring Parga ligger også flere strande, de fleste med groft sand og nogle med sten. Man kommer let omkring med bus, men det er også muligt at tage på opdagelse langs vestkysten i en lejet bil, på motorcykel eller cykel.

På vestkystens fastland ligger romantiske Parga.

Til forskel fra så mange andre rejsemål i Grækenland ligger Parga på fastlandet. Parga er smuk og hyggelig med en romantisk og autentisk atmosfære. Langs den lille havn ligger der hyggelige tavernaer – den ene efter den anden, og mange af dem serverer frisk selvfanget fisk og lokalprodcerede vine. I centrum ligger der små butikker, caféer og barer. I og rundt omkring Parga er der meget at se på og meget at lave. Lige uden for byen ligger der flere fine strande, de fleste med grovkornet sand eller sten. Fra den lille havn kan man tage vandtaxier til de omkringliggende strandene eller til nogle af naboøerne.

Der er gode busforbindelser til flere af vestkystens byer og seværdigheder, og der går både til de nærliggende øer. Man kan leje bil, motorcykel eller cykel og på den måde komme rundt på egen hånd.

Fra den nærmeste lufthavn til Parga tager det ca. 1 time.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Parga
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 8°C 0°C 16°C
Feb. 10°C 1°C 16°C
Mar. 13°C 3°C 16°C
Apr. 17°C 6°C 17°C
Maj 22°C 10°C 20°C
Jun. 26°C 13°C 24°C
Jul. 30°C 15°C 26°C
Aug. 30°C 15°C 26°C
Sep. 25°C 12°C 26°C
Okt. 19°C 8°C 23°C
Nov. 14°C 5°C 20°C
Dec. 9°C 2°C 18°C
Prognose for Parga