Paris

Paris er uden tvivl en af Europas, ja egentlig verdens, mest romantiske byer. Byen er tætpakket med kunst, kultur, fantastiske bygninger, museer og fantastiske shoppingmuligheder. Her finder man et væld af seværdigheder, hvoraf Eiffeltårnet, Louvre og Notre Dame nok er de mest kendte. I Paris ligger også nogle af verdens bedste restauranter og byen er berømmet for sit aktive café liv. Det er oplagt at sætte sig på en fortovscafe og nyde en café au lait og en croissant mens man ser på byens liv. Når man bevæger sig omkring i byen er det oplagt at tage metroen, der også er en oplevelse i sig selv. Tæt ved Paris ligger det europæiske Disneyland, som man let kommer til med tog fra Paris' centrum. Omkring byen ligger hele tre lufthavne med gode bus- og togforbindelser til byen.

Paris verdens måske mest romantiske by

Der er mange, som har Paris som favoritby. Det er let at forstå, for Paris er uden tvivl en af Europas og måske en af verdens mest romantiske byer. Paris har udover sin skønne atmosfære alt indenfor kunst, kultur, fantastiske bygninger, museer og ikke mindst gode shoppingmuligheder. Mange af verdens største modehuse har deres oprindelse her. Der er mange seværdigheder, som man bør opleve, når man er i Paris: Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Sacre-Coeur, Notre Dame, Triumfbuen og Louvre – for bare at nævne de mest kendte. Byen har mange fantastiske restauranter og caféer samt et varieret og spændende natteliv. Paris har sin egen helt karakteristiske atmosfære, som man bare MÅ opleve!

Det er enkelt at rejse rundt i Paris med metroen, de fleste seværdigher ligger i gåafstand fra en metrostation.

Mange tager også turen til Disneyland Paris, som ligger 30 km fra Paris. Hertil kommer man lettest med tog. Disneyland er en opplevelse for både børn og voksne.

Det findes tre større lufthavne i Paris: Beauvais (BVA), som ligger ca. 85 km fra centrum, Charles de Gaulle (CDG), som ligger ca. 23 km fra centrum og Orly (ORY), som ligger ca. 14 km fra centrum, og herfra går der busser, tog og taxi ind til centrum.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Paris
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 7°C 2°C
Feb 8°C 3°C
Mar 12°C 5°C
Apr 15°C 7°C
Maj 19°C 10°C
Jun 22°C 13°C
Jul 24°C 16°C
Aug 25°C 15°C
Sep 21°C 12°C
Okt 16°C 9°C
Nov 10°C 5°C
Dec 8°C 4°C
Prognose for Paris