Patong Beach

Patong er Phukets største feriested. Her er mange restauranter med international mad såvel som thaimad på byens restauranter og spisesteder. Patong er kendt for at være et partysted med et heftigt natteliv. Her findes utallige barer og natklubber og det meste af nattelivet er koncentreret omkring Bangla Road, hvor barerne ligger på rad og række. Den fantastiske strand ved byen er omkring 4 kilometer lang. Her er der mulighed for at dykke, snorkle og deltage i andre vandaktiviteter. Patong er et godt sted for shoppere; her kan man købe det meste. I tillæg til flere indkøbscentre er der flere markeder, bl.a. et, som også holder åbent i aften- og nattetimerne.

Patong er Phuket’s partyby med et fabelagtigt udvalg af aktiviteter og udflugter

Patong Beach er Phukets absolut største og sandsynligvis Thailands mest livlige feriested. Den eksotiske stranden er en af de længste på øen og altid fuld af turister. Stedet har mængder af restauranter med international mad såvel som thaimad på menukortet. Patong Beach er kendt for at være et partysted med et hektisk natteliv. Meget af nattelivet er koncentreret rundt om Bangla Road og strandpromenaden.

Patong Beach er et godt sted for shoppingelskere, da det findes flere markeder og indkøbscentre i området. Byen ligger 35 kilometer fra lufthavnen og er et udmærket udgangspunkt til at opdage resten af Phuket.

En række hoteller og resorts ligger på Patong Beach. Eksempler på gode steder at bo er FunDee Boutique HotelBlue Ocean ResortMillennium Resort Patong PhuketNovotel Phuket Resort, og The Kee Resort & Spa.

Tips til aktiviteter man kan lave i Patong:

* Dykke og snorkle

* Thai boxing på Soi Tan Stadium

* Spa mulighederne er udmærkede på Patong Beach

* Benyt det enorme udvalg af barer, restauranter og nattklubber

* Tag på heldags fisketur

* Deltag i vandsportsaktiviteter, såsom jet-ski, paraseiling o.lign.

* Besøg en skrædder og få specialsyet tøj

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Patong beach
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 31°C 23°C
Feb. 32°C 23°C
Mar. 33°C 24°C
Apr. 33°C 25°C
Maj 31°C 25°C
Jun. 31°C 25°C
Jul. 31°C 25°C
Aug. 31°C 24°C
Sep. 30°C 24°C
Okt. 31°C 24°C
Nov. 31°C 24°C
Dec. 31°C 24°C
Prognose for Patong beach