Portals Nous

Portals Nous er et fredeligt og afslappende sted, der ligger mellem Palma og Palma Nova. Byen har et eksklusivt præg og priserne er lidt højere end på resten af kysten. En af grundene til dette er at her kan man få mode og design fra de store internationale navne og i byens havn finder man også luksusyachter. I den store marina findes en række gode barer og restauranter, hvor man kan slappe af og se på livet glide forbi. Der er flere badebugter med flotte sandstrande inden for gåafstand.

Portals Nous ligger på palmabugtens vestlige side

Dette er feriestedet for dig som vil have fred og ro i flotte omgivelser. Centrum ligger lige indenfor havneområdet og nydelige sandstrande strækker sig både mod syd og nord langs kysten.

I den relativt nye havn ligger luksusyachterne skulder ved skulder med lækre sejlbåde. Butikkerne i havneområdet har store internationale navne indenfor mode og design, og prisniveauet her er noget højere end på resten af øen.

Området her hedder Ponent, som betyder solnedgangens kyst og indbyder til udflugter i nydelig natur. På denne kyst finder du blandt andet byerne Calvia og Genova. Den sidstnævnte er kendt for sine gode spisesteder og berømte grotter, Coves de Gènova.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Portals Nous
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 15°C 8°C 15°C
Feb 16°C 8°C 14°C
Mar 17°C 10°C 15°C
Apr 19°C 11°C 16°C
Maj 22°C 15°C 20°C
Jun 26°C 18°C 24°C
Jul 29°C 21°C 26°C
Aug 30°C 22°C 26°C
Sep 27°C 20°C 26°C
Okt 23°C 16°C 24°C
Nov 19°C 12°C 21°C
Dec 16°C 10°C 17°C
Prognose for Portals Nous